Moșul portocaliu Romulus Bulacu i-a premiat pe participanții la concursul „Împodobeşte-ţi bradul“

luni, 23 decembrie 2013

Organizaţia Judeţeană de Tineret a Partidului Democrat Liberal Vâlcea a organizat în perioada 15-20 decembrie cea de-a doua ediţie a concursului „Împodobeşte-ţi bradul şi Moşul te premiază”.

Concursul a avut drept scop promovarea tradiţiilor şi sensibilizarea genraţiei tinere în ceea ce priveşte tradiţia împodobirii bradului, semnificaţiile acestuia şi a simbolurilor pe care le încorporează.

În data de 20 decembrie, la sediul Organizaţiei Judeţene a Partidului Democrat Liberal Vâlcea din strada Carol I, nr. 30 a avut loc festivitatea de premiere, unde toţi participanţii au primit cadouri din partea preşedintelui PDL Vâlcea, Romulus Bulacu.

„Bradul de Crăciun este cel mai îndrăgit simbol al acestei Sărbători Sfinte. Cu siguranță fiecare  îşi amintești cu nostalgie de anii copilăriei, când împodobeam bradul împreună cu cei dragi. Prin aceasta acţiune, aflată la ediţia a doua, ne-am dorit  ca în pragul Sărbătorilor de Iarna să facem o bucurie copiilor care şi-au împodobit bradul şi au participat  la concursul nostru. Sper ca această acţiune să devină o tradiţie a fiecărui sfârşit de an,  iar pentru  2014, vă pot spune ca TDL Vâlcea a pregatit deja un plan de acţiuni cu şi pentru tineret. Pe aceasta cale, le dorim tuturor Sărbători liniştite şi multe bucurii alături de cei dragi.”, a declarat preşedintele  TDL Vâlcea,  Alina Lupu.

“Acum, în apropierea Crăciunului, când Domnul nostru Iisus Hristos Se naște pentru noi și pentru a noastră mântuire, este vremea propice să fim și noi mai buni, mai generoși, să învăţăm să iubim și să dăruim mai mult. Într-o lume din ce în ce mai complicată, nu trebuie să uităm să fim mai generoşi cu cei din jur, să zâmbim, să facem fapte bune prin care să dăruim speranţă tinerilor.

Vă doresc ca Sărbătoarea Sfântă a Crăciunului să vă găsească sănătoși și bucuroși, alături de cei dragi.  Sărbători minunate şi un An Nou generous, cu prieteni de încredere şi împliniri pe măsura viselor!”, a declarat preşedintele PDL Vâlcea, Romulus Bulacu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe