Mihaela Rădulescu a fost bătută GROAZNIC de față cu fiul ei! VIDEO socant!

duminică, 1 decembrie 2013

Mihaela Radulescu, una dintre cele mai apreciate vedete din Romania, a trecut prin momente foarte dificile, prin care nicio femeie nu ar trebui sa treaca vreodata. Vedeta a fost agresata chiar de fata cu fiul ei.

Mihaela Radulescu a fost batuta in chip barbar chiar de fata cu fiul ei. Din fericire, insa, nu este vorba decat de un scenariu pentru un clip! Prezentatoare este protagonista celui mai recent videoclip al trupei Taxi, “Tacerea din ochi”.

Diva de la Monaco nu este insa la prima aparitie intr-un videoclip. Fosta prezentatoare TV a mai aparut, in urma cu cativa ani, si intr-un videoclip al celor de la Proconsul ”Pentru tine”, dar si in alt clip al formatiei Taxi “Esti iubibila”.

“Am ramas profund impresionant ! Felicitari pentru tot ! In momentul in care a fost asa zisa pauza de filmari din videoclip si am vazut ce s-a intamplat, nu mi-a venit a crede, am ramas cu gura cascata la propriu”, “Tacerea din ochi si tristetea din suflet ale femeilor pricinuite de asa-zisii “barbati” trebuie sa dispara! FIECARE femeie trebuie sa stie ca NU e vina ei pentru palma primita, orice motiv ar invoca ei, bestiile, si copilului/copiilor ei NU o sa ii/le fie mai bine langa un astfel de om. Felicitari trupei Taxi!, “Felicitari pentru melodie dar mai ales pentru acest clip minunat. La finalul clipului  aveam lacrimile in ochi si o stare greu de descris. Pacat de femeile care sunt abuzate tot timpul de niste betivi, drogati, afemeiati sau eu stiu ce incompetenti, ca barbati nu-i pot numi”, sunt numai o parte dintre comentariile celor care au urmarit clipul pe Youtube.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe