JAF ca în filmele cu proști la Orlești

miercuri, 18 decembrie 2013

În dimineaţa zilei de 16 decembrie a.c., poliţiştii vâlceni au fost sesizaţi cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras din cadrul unei societăţi comerciale din judeţul Sibiu, cu punctul de lucru în localitatea Orleşti, un autoturism marca Dacia Logan cumpărat cu 2 zile înainte, iar din casieria unităţii suma de aproximativ 75.000 lei şi că angajatul care asigura paza nu a fost găsit la faţa locului.

Din primele verificări, a rezultat că, pe fondul unor neglijenţe în aplicarea măsurilor de pază, nefuncţionarea sistemelor de alarmare ale societăţii în momentul forţării uşii de la casieria unităţii, au condus la sustragerea sumei de  75.957 lei, bani rezultaţi din vânzările făcute la sfârşit de săptămână.

Măsurile de verificare şi investigare luate de lucrătorii de poliţie vâlceni, în colaborare cu cei  din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba şi ai Sectorului 6 Bucureşti, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Direcţiei Operaţiuni Speciale şi sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgăşani au condus la identificarea autoturismului sustras, care a fost găsit abandonat în localitatea Sebeş, judeţul Alba, precum şi la localizarea şi prinderea principalului suspect al faptei în Sectorul 6 din municipiul Bucureşti.

În urma acţiunii de prindere s-a reuşit recuperarea sumei de 73.179 lei.

Împotriva lui  B. Marian, din comuna Ioneşti, s-a dispus măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, urmând ca în cursul zilei de astăzi, acesta să fie prezentat la Judecătoria Drăgăşani cu propunere de arestare preventivă.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe