Inițiativă lăudabilă a învățătoarei Mihaela Drăgușin de la Şcoala Generală „Anton Pann“

joi, 19 decembrie 2013

Marţi, 17 decembrie, elevii clasei a II-a F de la Şcoala Generală „Anton Pann“ din Râmnicu Vâlcea au participat la o acţiune care s-a desfășurat în sala de lectură a Bibliotecii Judeţene „Antim Ivireanul“, secţia aflată în Casa Tineretului - Ostroveni. Bibliotecarele au prezentat diapozitive despre iarnă, copiii au cântat colinde, au răspuns la întrebări şi ghicitori, au recitat poezii. Cei mici au fost entuziaști şi au dat dovadă de multă perspicacitate. Învăţătoarea  Mihaela Drăguşin ne-a spus că între Şcoala „Anton Pann“ şi Biblioteca „Antim Ivireanul“ există un parteneriat:  „Aducem copiii periodic la acţiuni de acest gen. Cei mai mulți dintre elevi au deja permise la bibliotecă şi au învăţat să împrumute cărţi. Îi legăm cumva de sala de lectură, de plăcerea de a căuta informaţii în cărţi, de a descoperi bucuria de a citi o poveste, de a afla lucruri noi despre lume, natură şi viaţă“.

Credem că această iniţiativă lăudabilă ar trebui preluată şi de alte cadre didactice din județul Vâlcea. Receptivitatea salariatelor bibliotecii judeţene este evidentă iar parteneriatele de acest fel ar putea îmbunătăţi considerabil nivelul de pregătire al elevilor nu numai în clasele primare, dar și în anii de gimnaziu şi liceu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Inițiativă lăudabilă a învățătoarei Mihaela Drăgușin de la Şcoala Generală „Anton Pann“”

  1. Felicitari pentru initiativa invatatoarei Mihaela Dragusin, care de altfel nu este la prima actiune de genul acesta. Laudabile sunt in general actiunile cadrelor didactice din Scoala ,,Anton Pann,, de a-i implica pe cei mici in tot felul de actiuni cultural educative. Astfel ii gasim cu elevii la mai multe institutii culturale si nu numai, ce isi pun serios amprenta pe anii copilariei copiilor nostri, prin participare activa mental dar si cu manutele lor la tot felul de creatii manual sau literar artistice. Scoala MODEL pentru Scoala Valceana a anului 2013, privind imbunatatirea conditiilor de viata, a conditiilor pentru un proces de invatare de succes, adaptat noilor stiluri, concepte si metode active si interactive romanesti dar si europene. Felicitari conducerii pentru preocuparea instruirii cadrelor didactice prin aplicarea la noile programe de perfectionare si strategii educationale. Multumim invatatoarei Mihaela Dragusin care se preocupa permanent de modernizarea invatamantului, prin metodele inedite de invatare, punand suflet si multa dragoste in tot ceea ce face pentru copii nostri.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe