Domnule primar penal Frâncu, lasă prostiile pe Facebook ! O tânâră ziaristă din Vâlcea spune totul alegătorilor

duminică, 15 decembrie 2013

Irina Maria este o tânâră ziaristă din Vâlcea care a emigrat în Spania.

Nu mică i-a fost mirarea când a văzut că ditamai primarul municipiului Rm. Vâlcea, Emilian Frâncu, o abordează la miez de noapte pe Facebook cu mesaje de genul:

„Exista chimie personala pe care nu o poti explica...Pur si simplu m-am simtit atras...desi poza nu cred ca e reala.Vrei sa evadezi din lumea ta...si uneori nu vrei s-o faci singur...Daca ai putina imaginatie iti incalzesti sufletul si deschizi o portita spre un univers paralel...Pentru o clipa am fost impreuna acolo.”

Sau de genul:

„M-am uitat superficial la locul unde stai si am vazut : Bucuresti...Dupa aceea mi-am dat seama ca esti in Italia sau Spania...Va fi greu sa ajung prea repede acolo...Din pacate ! Singura solutie este ca sa te conving sa iti reincepi viata in Ramnic ..Aici te pot sprijini.”

Irina Maria nu şi-a pierdut instinctul de jurnalist şi a considerat că asemenea comportamente trebuie cunoscute de opinia publică. Un primar care pierde timpul noaptea pentru a atrage tinere femei în...universuri paralele, promiţându-le ajutor dacă vin în universul lui nu e demn de funcţia pe care o deţine.

Iată de ce I.M. a considerat că discuţiile pot şi trebuie să fie publice, mai ales că o parte chiar erau publice.

Bineînţeles, mi-am asumat şi eu rolul de ziarist care vrea să arate opiniei publice din Rm. Vâlcea cu ce se ocupă primarul nostru penal, mai ales că avea antecedente. Lucrase la o revistă erotică (Sex şi Crimă) apoi apăruse în presă cu un alt scandal cu tentă sexuală.

Aşa se face că o parte din discuţii, cele importante pentru opinia publică, au apărut în Criterii politice.

Frâncu a continuat însă cu mesaje stupide şi la fel de insinuante, precum acesta :

"Buna dimineata... Ai dormit bine ? ce ai visat?

Sunt sigur ca ne vom cunoaste mai bine...Mi-am interogat destinul

Ca poti sa fii si rea si mofturoasa dar poti sa faci pe cel de langa tine fericit atunci cand vrei si simti

Totusi cum crezi ca s-a intamplat? De unde a stiut el ca noi avem un dialog privat?"

De fapt, asta îl interesa pe primar la ora 1 noaptea.

Apoi, a început să bată câmpii, calomniind o familia onorabilă şi publicaţiile cele mai citite din zonă:

„Nu tu esti tinta lui ci persoana mea. Daca acum cand A COMIS O INFRACTIUNE il iert, tot timpul vei avea parte de astfel de surprize neplacute. Daca nu taiem raul de la radacina el ma va ataca tot timpul pe mine dar te asigur ca tu nu vei avea parte de surprize neplacute.


 

Stai linistita ca opinia publica este alaturi de mine. Sunt doar trei publicatii platite de d-na Tudor care ma ataca necontenit dar eu i-am ignorat si am punctat decisiv atunci cand au gresit concret: sesizari la CNA, procese penale pentru afirmatii calomnioase. Ai vazut ca nu au reactionat si ca nu stiu nmeni inca nimic. Marea majoritate a cetatenilor nu citesc aceste publicatii si simt ca am castigat iubirea si increderea cetatenilor.


 

Din doua una: ori esti persoana pe care cred ca am intuit-o : generoasa si inteligenta si atunci nu are de ce sa-ti fie teama ( nui sunt curvar si sa nu-ti fie teama de opinia publica , ca te va considera persoana usuratica- in fond dialogul nostru a fost extrem de decent si fara niciun fel de conotatie demna de dispret, ba din contra poate fi dat ca exemplu intre doua fiinte superioare) , sau ai anumite lucruri de ascuns, poate ai permis accesul acestui troglodit pe contul tau si atunci te rog sa-mi spui pentru a nu declansa un atac fara sanse de izbanda. Am incredere in tine.


 

Dialogul nostru a fost interceptat brutal de dl George Smeoreanu care probabil a spart parola contului dvs si a publicat o parte din dialogul nostru dandu-i o conotatie erotica . A sparge intimitatea dialogului privat este o infractiune si as dori sa-mi spui daca i-ai dat tu acces la acest cont. Iti multumesc pt ajutor. Sunt tare necajit ca ceva frumos a putut fi maculat de rautatea unui ziarist betiv si curvar. Astept urgent raspuns.


 

Voiam insa sa ma asigur ca nu a fost o inselaciune initiala pusa la cale de trustul de presa al familiei d-nei Tudor.”


 

Irina Maria i-a răspuns urgent, aşa cum i-a cerut-o primarul. I-a scris că a visat că a fost ziaristă şi nu suporta ipocrizia. Apoi, a închis discuţia, pentru totdeauna, considerând că de acolo, de departe, şi-a mai făcut o dată datoria faţă de opinia publică.

Să sperăm că dl Emilian Frâncu a învăţat ceva din această lecţie şi se va ocupa de problemele oraşului, nu de universuri paralele, de suflete pereche şi de ajutoare date necunoscutelor.


 

Nota redacţiei. Dialogurile date publicităţii sunt selective. Au fost făcute publice doar acele afirmaţii ale lui Emilian Frâncu ce vorbesc despre moralitatea sa, despre alte persoane publice, despre presa din Vâlcea.

Punem punct aici acestui şir de dezvăluiri.

Ce era de spus a fost spus, iar publicul a înţeles.

Sursa: www.criterii.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe