Decizie șocantă: Traseistul politic Marian Cristinel a devenit, peste noapte, președinte la PPDD Vâlcea

marți, 3 decembrie 2013

Lovitură de palat la PPDD Vâlcea! Președintele interimar Eugen Mihalache a fost înlocuit din funcție cu anonimul politician, deputatul de Drăgășani ales din întâmplare (cu vreo 2000 de voturi), Marian Cristinel. Hotărârea conducerii naționale a PPDD este de NEÎNȚELES având în vedere că deputatul PPDD „dansase“ la modul oportunist, în urmă cu câteva luni, cu alte partide. Oaia rătăcitoare s-a întors și a fost pusă, iată, șefa turmei. Ce lume violetă și nebună!

Informația năucitoare am aflat-o chiar de la Eugen Mihalache, care a postat următoarele rânduri pe rețeaua de socializare facebook:

COMUNICAT
Doresc sa informez membrii si simpatizantii PP-DD din judetul Valcea ca, in conformitate cu Hotararea BNC nr.234/02.12.2013, structura intermiara de conducere a Organizatiei Judetene Valcea a fost restructurata, prin inlocuirea subsemnatului de catre deputatul Marian Cristinel.
Chiar daca nu mai am ragazul de a duce la bun sfarsit cele doua proiecte majore pe care mi le-am asumat la Valcea, respectiv obtinerea unui scor cat mai bun la alegerile europarlamentare, precum si sprijinirea plenara a domnului Dan Diaconescu in campania pentru alegerile prezidentiale, am totusi satisfactia ca, impreuna cu intregul activ de partid, am plasat organizatia pe o traiectorie ascendenta, orientata catre realizarea celor doua obiective ale PP-DD.
Sper ca diferenta dintre momentul iunie 2012, atunci cand am preluat organizatia, si cel prezent este vizibila si de necontestat!
Ne-am profilat ca si jucator important pe scena politica valceana, prin consilierii judeteni si locali ai PP-DD am actionat pro-activ, in interesul cetatenilor, am promovat organizatia la nivelul opiniei publice valcene si, de asemenea, am atras noi membrii si am constituit/reorganizat peste 20 de organizatii locale.
Potentialul de crestere al PP-DD Valcea este unul substantial, iar noua conducere are create toate premisele pentru a-l valorifica.
Ma opresc aici cu 'bilantul activitatii' OJ si doresc sa trec la un ton mai putin oficial, adresandu-ma oamenilor nostri din teritoriu, cei ce au trudit, in conditii adeseori dificile, pentru obtinerea acestor rezultate pozitive!
La despartire, va multumesc din suflet TUTUROR, chiar si celor care m-au mai criticat, pentru sprijin, implicare, loialitate si bune-intentii!!
Fara dumneavoastra, nimic nu ar fi fost posibil.
Voi continua sa revin cat de des posibil in judetul Valcea (in vizite private), ocazii cu care imi va face o deosebita placere sa ii reintalnesc pe cei dintre dumneavoastra care doresc acest lucru...
Va imbratisez cu mult drag, va doresc Sarbatori fericite alaturi de cei dragi, impliniri, realizari si prosperitate!
Aveti stima, respectul si consideratia mea.
Eugen Mihalache

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe