Ciobanul care şi-a violat verişoara de 12 ani, apoi a ucis-o, condamnat la închisoare pe viaţă

luni, 2 decembrie 2013

Teribila crimă a avut loc în vara acestui an în luna iulie la o stână din comuna doljeană Goicea. Copila în vârstă de 12 ani a rămas singură cu verişorul ei, Paul Giurcă. Tânărul a băut tot ce i-a picat în mână, după care i-a cerut fetei să facă sex cu el. Furios că a fost refuzat, acesta s-a gândit să îi dea o lecţie. 

A luat un cuţit şi i-a tăiat părul. Dar lucrurile nu s-au oprit aici. Scos din minţi, Paul Giurcă a dezbrăcat-o cu forţa pe fată, i-a aplicat mai multe lovituri cu un ciomag şi apoi a tăiat-o la gât cu un cuţit. A legat-o cu o sfoară, a târât-o afară pe o distanţă de aproximativ 10 m, după care a violat-o şi a abandonat-o acolo. Anchetatorii spun că în momentul agresiunii fata era mai mult moartă decât vie. Copila de 12 ani a murit în chinuri groaznice. A fost găsită a doua zi, pe câmp, dezbrăcată, într-o baltă de sânge.
Condamnat la închisoare pe viaţă 
Paul Giurcă a fost imediat arestat şi este acuzat de omor şi viol. Tânărul care şi-a violat verişoara de 12 ani, iar apoi a ucis-o a fost condamnat de Tribunalul Dolj la închisoare pe viaţă. Sentinţa dată la sfîrşitul lunii noiembrie nu este definitivă, poate fi atacată cu apel la Curtea de Apel din Craiova. Instanţa a admis şi acţiunea civilă a mamei fetei ucise, dispunând ca inculpatul să-i plătească 200.000 lei drept daune morale, dar şi 2.100 lei cheltuieli judiciare către stat. 
Giurcă a negat, iniţial, că ar avea vreo legătură cu crima, dar la poliţie a recunoscut şi a pus totul pe seama băuturii. Părinţii fetei povestesc însă că nu a fost pentru prima dată când nepotul lor le-a agresat fiica. Totuşi, nu se ştie de ce nu au reclamat abuzul şi l-au mai lăsat pe acesta în preajma fetei. Paul Giurcă a fost arestat preventiv pentru 29 de zile şi este acuzat de omor şi viol.
adevarul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Ciobanul care şi-a violat verişoara de 12 ani, apoi a ucis-o, condamnat la închisoare pe viaţă”

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe