Chiar si Mitică Dragomir uitase ca a facut vreodata fotografiile astea! Cum arata cel mai puternic om din fotbalul romanesc in tinerete!

joi, 5 decembrie 2013

mitica dragomir

Ramas somer dupa ce a pierdut sefia Ligii Profesioniste de Fotbal in favoarea lui Gino Iorgulescu, Dumitru Dragomir are o poveste de viata extrem de interesanta.

Nascut imediat dupa terminarea celui de-Al Doilea Razboi Mondial, pe 30 mai 1946, Mitica a crescut in oraselul Balcesti din Valcea si a fost de mic pasionat de fotbal.

I-a lipsit talentul pe teren, insa a compensat in afara lui. In 1977 devine presedinte al clubului de fotbal Chimia Ramnicu Valcea.

Timp de zece ani se perinda la conducerile echipelor Viitorul Scornicesti si FCM Brasov, pentru ca intre 1987 si 1989 sa conduca Victoria Bucuresti, clubul de fotbal al Securitatii.

Pentru abuz in serviciu savarsit in acea perioada, a fost condamnat la 7 luni de inchisoare in 1990. Aceasta a fost a doua condamnare, dupa ce la 24 noiembrie 1976 primise o pedeapsa de 3 luni de inchisoare pentru practicarea ilegală a jocurilor de noroc.

In 1992, a ajuns la LPF. Timp de patru ani a ocupat functia de vicepresedinte, in timpul mandatului lui Mircea Anghelescu, iar dupa retragerea lui, in 1996, a devenit presedinte, functie pe care a ocupat-o pana zilele trecute.

cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe