Acţiuni pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale

joi, 12 decembrie 2013

În ziua de 10 decembrie a.c., între ora 10.00-15.00,poliţiştii din cadrul Poliţiei or. Băile Olăneşti – Formaţiunea Rutieră şi Compartimentul Siguranţă Publică şi Patrulare împreuna cu specialişti RAR Valcea au acţionat pe raza de competenţă.Cu această ocazie, au fost legitimate 20 de persoane şi controlate 15 autovehicule, fiind aplicate 15 sancţiuni contravenţionale în valoare de 1940 lei. De asemenea au fost reţinute 4 certificate de înmatriculare şi 3 plăcuţe de înmatriculare.

Poliţiştii Postului de Poliţie Perişani au efectuat o acţiune pe linie de silvicultură împreună cu organele silvice din cadrul Ocolului Silvic Clăbucet, pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice. Cu această ocazie, s-a identificat pe islazul comunei Perişani, 3,453 mc material lemnos esenţă fag, ce aparţin lui Alin M., de 21 de ani şi M. Vasile, de 20 de ani, ambii din localitate. Cu ocazia verificărilor s-a constatat că materialul lemnos a fost tăiat fără drept şi sustras din fondul forestier ,,Prigonire’’, proprietate persoane fizică. S-a procedat la sancţionarea contravenţională a celor doi conform Legii nr.171/2010 şi s-a dispus confiscarea materialului lemnos rezultat, fiind lăsat în custodia ocolului silvic.

La data de 10 decembrie a.c., ora 04.15, poliţiştii Poliţiei oraşului Bălceşti l-au depistat pe P. Ion, din comuna Livezi, care transporta cu o autoutilitară 1,7 tone cărbune fără a poseda documente legale de provenienţă. Conducătorul auto a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1500 lei , conform art. 1 lit. e din Legea nr.12/1990-Rep şi s-a dispus confiscarea cantităţii de 1 700 kg cărbune, acesta fiind predat reprezentantului Primăriei oraşului Bălceşti.

La data de  10 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea - Biroul Rutier, Biroul de Ordine Publică, cu sprijinul Luptătorilor de la Serviciul de Acţiuni Speciale au acţionat pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale. Cu această ocazie au fost conduse la sediul poliţie 19 persoane, şi verificate 45 de autovehicule şi 4 unităţi comerciale, fiind aplicate 11 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2280 lei

Pentru siguranţa publică vor fi continuate acţiuni specifice punctuale pentru depistarea, identificarea şi luarea măsurilor legale faţă de persoanele care încalcă prevederile legale prin săvârşirea de contravenţii şi infracţiuni care aduc atingere climatului de ordine şi linişte publică, patrimoniului public şi privat, regimului stabilit pentru desfăşurarea circulaţiei rutiere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe