Primaria Dragasani semneaza un nou contract de finantare in cadrul Programului Operational Regional

joi, 7 noiembrie 2013

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud Vest Oltenia anunta semnarea unui nou contract de finantare in cadrul domeniului major de interventie 1.1 - „Planuri integrate de dezvoltare urbana”, sub-domeniul „Centre urbane.

Acest contract a fost semnat de Doamna Marilena Bogheanu - Directorul Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud-Vest Oltenia si Domnul Ion Nedelcu - Primar al municipiului Dragasani - judetul Valcea. Proiectul cu titlul „Modernizarea spatiilor publice urbane in Dragasani” are o valoare totala de 8.893.852,81 lei, din care valoarea finanţării nerambursabile alocate de MDRAP - AM POR este 6.922.864,00 lei (98% din valoarea eligibilă a proiectului) reprezentand aproximativ 1.559.203,60 EURO. Prin realizarea acestei investitii se propune reabilitarea strazilor din zona centrala a orasului in lungime de 4.095,752 m. Dintre acestea, o strada de 343,721 metri lungime este utilizata exclusiv pentru traficul pietonal.Proiectul face parte din Planul Integrat de Dezvoltare Urbana al Municipiului in cadrul caruia Primaria Dragasani a elaborat 4 proiecte, din care 3 au fost deja contractate cu o suma nerambursabila solicitata in valoare de 3,10 milioane Euro, respectiv:Reabilitarea Muzeului Viei si Vinului, monument istoric in municipiul Dragasani;

  • Reabilitarea Muzeului Viei si Vinului, monument istoric in municipiul Dragasani;
  • Modernizarea infrastructurii fizice a serviciilor sociale in municipiul Dragasani;
  • Modernizarea spatiilor publice urbane in Dragasani;

 Pana in prezent, in cadrul Programului Operational Regional, in regiunea Sud Vest Oltenia s-au semnat un numar de 480 de contracte cu o valoare solicitata de 658,26 mil Euro. Dintre acestea, pe domeniul major de interventie 1.1. „Planuri integrate de dezvoltare urbana”, sub-domeniul „Centre urbane au fost contractate 43 de proiecte cu o valoare solicitata 84,29 milioane Euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Primaria Dragasani semneaza un nou contract de finantare in cadrul Programului Operational Regional”

  1. Bravo d-nule Primar ,va garantez ca daca o tineti tot asa sigur in 2016,ma prindeti inca un mandat,eu sincer cred ca aveti sanse sa iesi din Primarie la pensie,asa sa dea Dumnezeu.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe