POLIŢISTUL Adrian Vintilă din Călimăneşti, prins BEAT la volan. Avea o alcoolemie de 1,04 mg/litru alcool pur în aerul expirat

duminică, 17 noiembrie 2013

Poliţistul din Călimăneşti a fost oprit de colegii săi în trafic. Aceştia au constatat că agentul avea o alcoolemie de peste unu la mie în aerul expirat. Agentului i s-a întocmit dosar penal. În urmă cu câteva săptămâni, un alt poliţist beat a accidentat mortal două persoane.

Când a decis să se urce beat la volanul maşinii de poliţie, agentul Adrian Vintilă a mizat poate şi pe faptul că nimeni nu ar îndrăzni să îl oprească pe el în trafic, potrivit România Tv. Socotelile acestuia au fost stricate de un cunoscut care l-a văzut consumând băuturi alcoolice într-un bar din Râmnicu Vâlcea şi a alertat poliţia. În drumul său spre postul din Călimăneşti, acolo unde lucrează agentul, a fost oprit de un echipaj de la Rutieră care l-a testat cu apartul etilotest. Acesta avea o alcoolemie de 1,04 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Pentru faptul că a condus băut pe drumurile publice, agentul s-a ales cu dosar penal, a rămas fără permis de conducere, fiind şi cercetat de o comisie internă.
Şeful IPJ Vâlcea anunţă măsuri drastice împotriva poliţiştilor care încalcă legea. Această măsură vine poate şi ca urmare a faptului că în urmă cu o lună un poliţist care avea o alcoolemie de 1,8 gr la mie alcool în sânge a provocat un grav accident de circulaţie, soldat cu doi morţi şi doi răniţi.
EVZ.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

6 comments on “POLIŢISTUL Adrian Vintilă din Călimăneşti, prins BEAT la volan. Avea o alcoolemie de 1,04 mg/litru alcool pur în aerul expirat”

  1. UN PROCES VERBAL DE CERCETARE LA FATA LOCULUI,SE INTOCMESTE CIND S-A COMIS FAPTA,SE TREC PRIMELE DECLARATII LA CALD,NUME MARTORI,VICTIME FAPTASI.sI ULTIMUL FIR DE IARBA SE TRECE DOMNU agent sef vintila si nu se intocmeste dupa 53 de zile,dar datindu-se retroactiv.acesta este fals in inswcrisuri oficiale,abuz contra persoanei.

  2. De ce va mirati ca un biet politist a baut si el un pahar cand Dl.de la evidenta populatiei care este sef si umbla cu masina institutiei mai baut decat cel in cauza...

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe