Oamenii NU sunt de pe Pământ, sunt aici la "ÎNCHISOARE". Iată DOVADA

sâmbătă, 16 noiembrie 2013

 

Un savant american susţine că oamenii nu sunt originari de pe planeta Pământ, ci au fost aduşi pe Terra de extratereştrii, cu zeci de mii de ani în urmă, ca pedeapsă pentru comportamentul violent al speciei.

În noua sa carte, Dr. Ellis Silver enumără o serie de caracteristici fiziologice ce demonstrează de ce oamenii nu ar fi evoluat alături de alte forme de viaţă de pe Pământ, ci în altă parte a Universului. El consideră că am fi fost exilaţi pe Pământ, ca pe o planetă "închisoare", scrie Daily Mail.

 În opinia sa, durerile de spate, care chinuie mulţi muritori, ar arăta clar, că am evoluat într-o lume cu greutate mai mică. În plus, majoritatea oamenilor au probleme cu arsurile solare, iar travaliul femeilor este un alt semn care că omul nu se naşte prea uşor pe această planetă.
Dr. Ellis spune că deşi Terra satisface în mare nevoile oamenilor, ea nu ar servi interesului speciei noastre. În cartea sa "Oamenii nu sunt de pe Pământ", el face o evaluare ştiinţifică a probelor, care ar demonstra că specia "nu este din lumea aceasta" .

"Se presupune că deşi omul este specia cea mai dezvoltată de pe planetă, dar este surprinzător de inadecvat adaptat şi prost echipat pentru mediul de pe Pământ. Este afectat de lumina soarelui, are o aversiune puternică pentru produsele alimentare care apar în mod natural, iar rata bolilor cronice este ridicol de ridicată", a punctat Dr. Ellis Silver.

Savantul atrage atenţia că este ciudat mai ales faptul că bebeluşii sunt "sunt atât de mari încât este dificil pentru femei să nască, iar acest lucru poate produce moartea copilului şi a mamei".

"Nicio altă specie nativă de pe planetă, nu are această problemă", a subliniat Dr. Ellis

Pe de altă parte, cercetătorul consideră că omul nu este conceput să fie expus la razele solare, deoarece nu poate face plajă pentru mai mult de o săptămână sau două - spre deosebire de o şopârlă - şi nu poate sta la soare în fiecare zi, fără a avea probleme.

În privinţa faptului că oamenii sunt mereu bolnavi, Dr. Ellis consideră că de vină ar fi chiar ceasul nostru biologic ce este "setat" pentru o zi de 25 de ore, aşa cum o arată studiile ştiinţifice despre somn.

"Aceasta nu este o realitate modernă, aceşti parametrii pot fi urmărţi pe tot parcursul istoriei oamenilor pe Pământ" a adăugat savantul.

Potrivit lui Ellis Silver, neanderthalienii, cum ar fi Homo Erectus, ar fi fost încrucişaţi cu alte specii, poate de la Alpha Centauri, care este cel mai aproape de sistemul nostru solar.

Dr. Ellis a ţinut să sublinieze că mulţi oameni simt că nu sunt de pe Pământ şi nu se simt ca acasă pe această planetă.

"Acest lucru sugerează, pentru mine cel puţin, că omenirea a evoluat pe o altă planetă, şi poate am fost adus aici ca o specie foarte dezvoltată", a adăugat cercetătorul.

"Teza mea pune în dezbatere ipoteza că omul nu a evoluat pe această planetă, ci a fost transportat pe Pământ (ca Homo Sapiens a evoluat pe deplin) între 60.000 şi acum 200.000 de ani", a explicat Dr. Ellis Silver

Teoria sa privind motivul "exilului" pe Terra este că "Pământul ar putea fi o planetă închisoare, din moment ce omul pare a fi o specie în mod natural violentă, şi suntem aici până învăţăm să ne comportăm".

EVZ.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4 comments on “Oamenii NU sunt de pe Pământ, sunt aici la "ÎNCHISOARE". Iată DOVADA”

  1. E mult mai eficient si ieftin cu pastile de alea care-l fac sa zambeasca 25 de ore si sa nu-l doara spatele. Sa stea in spatii inchise prevazute cu ferestre cu zabrele, imbracat in camasa cu maneci lungi-lungi, legate; la spate. Savantu' lu' peste "prasit".

 1. Durerile de spate au devenit tot mai frecvente in tarile civilizate tocmai datorita lipsei exercitiului fizic. Omul a fost cat se poate de adaptat la mediu insa evolutia i-a permis sa renunte la vanatoare sau alte munci fizice complexe si constante. Datorita slabirii musculaturii paravertebrale au loc usoare deplasari ale discurilor intervertebrale, avand ca si consecinta directa presarea radacinilor nervoase paravertebrale. La tarile civilizate, incidenta durerilor de spate este de 66%. In multe triburi s-a descoperit o incidenta de doar 5%. Parerea mea este ca am fost foarte adaptati mediului acestei planete insa ne-am dezadaptat intr- o oarecare masura datorita progresului tehnic si a modificarilor majore in ceea ce priveste stilul de viata.

 2. Un "savant" a declarat toate ineptiile astea??SUPERB...suntem compromisi ca specie :))))
  articol de kkt..savant imaginabil de kkt...istoria scrisa aici de kkt..am pierdut 2 min din viata din cauza voastra,le vreau inapoi. Acest articol(denumit asa din politete si respect fatzaa de scriitori in general) este scris asa...ca sa arate cel care l a publicat ca munceste si el nu sta degeaba,sau...scrie omul ce viseaza noaptea.Prietene..lasa ne frate cu articole d astea ca inca nu au plecat toti oamenii destepti din tara, nu ne mai turnati pastile de umplut timpul ca deja ne doare capul...get a job for real!

 • PUBLICITATE

 • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
 • PARTENERI MEDIA

 • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

  Web Design by DowMedia

  Ne gasiti si pe