O NOUĂ FACULTATE ÎN VÂLCEA

luni, 4 noiembrie 2013

Preşedintele Consiliului Judeţean, Ion Cîlea, a primit din partea Facultăţii de Inginerie a Mediului şi Îmbunătăţiri Funciare din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară Bucureşti o interesantă propunere. Este vorba despre înfiinţarea la Rm. Vâlcea, începând cu viitorul an, a unei filiale care să pregătească specialişti în cele două domenii.

„Propunerea mi se pare deosebit de oportună cu atât mai mult cu cât existenţa personalului înalt calificat în probleme de ingineria mediului şi de îmbunătăţiri funciare a devenit extrem de deficitară”. După o consultare de principiu a conducerii Colegiului Tehnic Forestier Rm. Vâlcea care, la rândul ei, şi-a exprimat interesul şi a fost de acord să integreze instituţia liceală într-un sistem universitar, am acceptat să purtăm discuţii preliminare cu reprezentanţii Facultăţii de Ingineria Mediului şi Îmbunătăţiri Funciare în vederea perfectării unui parteneriat” – a declarat preşedintele Ion Cîlea.

Întrevederea urmează să aibă loc în data de 13 noiembrie când o echipă cu putere de decizie din universitatea bucureşteană va veni la Consiliul Judeţean Vâlcea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe