|luni, septembrie 20, 2021
  • Follow Us!

Mare petrecere de Halloween la Grădinița Nr. 6 Ostroveni 

ghibirdic educatoare

Halloween-ul este o sarbatoare care a inceput sa atraga din ce in ce mai multi simpatizanti și în țara noastră. La noi este perceputa mai mult ca un bal mascat astfel ca, piratii, vrajitoarele, magicienii,  personajele basmelor celebre au prins viata in data de 31 octombrie la Gradinita Nr.6 din Ostroveni.

Totul s-a desfasurat sub atenta indrumare a doamnei director Ghibirdic Florinela si a doamnei profesor Balasa Cristina.

Toate cele 7 grupe ale gradinitei s-au pregatit cu mic cu mare pentru sarbatoare

Pentru desfasurarea acestei distractii, cadrele didactice s-au bazat pe originalitatea si imaginatia parintilor cu privire la costumatia copiilor astfel ca, inca de la primele ore ale diminetii, pe poarta graghibirdic educatoare2dinitei si-au facut apariatia dovlecei, Contele Dracula, pisicute, printese, pirati, vrajitoare  si tot felul de masti si costume. Dupa ce toata lumea a sosit s-a dat startul la distractia de Halloween.

Imprumutata de peste Ocean, aceasta sarbatoare este si un motiv de competitite astfel ca debutul s-a facut cu un frumos concurs de sculptat dovleci punandu-le astfel la lucru imaginatia si creativitatea celor mici.

Prichindeii au continuat petrecerea cu momente hazlii, cantece si jocuri.

Frumoasa petrecere de Halloween s-a incheiat intr-o atmosfera vesela, placuta sufletelor jucause cu un frumos concurs de prezentare al costumelor.

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Response