Director general, Witold Urbanowski: Plecarea angajaților de la USG a fost voluntară. Este dorința si ținta noastră să acționăm pentru ca fabrica să funcționeze eficient și sănătos

joi, 7 noiembrie 2013

Comunicat de presă

USG-CIECH isi exprima regretul pentru ca a aparut o informatie neadevarata, care nu este in acord cu actiunile noastre. In mod eronat s-a facut afirmatia ca cei 120 fosti angajati au castigat in instanta sume mari de bani. Nimic si nimeni nu a castigat! Este total fals!  USG-CIECH le-a acordat voluntar  fostilor angajati, suma totala de 3,9 milioane lei NET, o data cu plecarea din societate si dorim sa subliniem inca o data: plecarea angajatilor a fost voluntara. Mai mult decat atat: Sindicatul Sodistul, in urma negocierilor din aceasta primavara, a inteles si si-a retras din instanta actiunea colectiva, prin care solicita acordarea unor sume suplimentare de bani!

Dorim ca angajatii nostrii, cat si colaboratorii si locuitorii din Ramnicu Valcea sa fie corect informati, deoarece CIECH S.A. este un partener serios si un angajator care-si respecta echipa cu care doreste sa continue ceea ce a inceput acum 7 ani: nu numai mentinerea dar si dezvoltarea activitatii. Pas cu pas, am reusit sa trecem peste o situatie foarte grea; am fost si inca vom mai fii intr-un plin proces de redresare.

Este dorinta si tinta noastra si trebuie sa actionam pentru ca fabrica sa functioneze eficient si sanatos.

 Director general,

Witold Urbanowski

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe