Criminalul de la Sălătrucel a fost prins: Se numește Gheorghe Marian U. și are doar 16 ani

miercuri, 6 noiembrie 2013

Poliţiştii vâlceni l-au prins pe criminalul femeii de 34 de ani de la Sălătrucel. Criminalul este un tânăr de 16 ani, Gheorghe Marian U. Daniela Grecu a fost ucisă în data de 20 octombrie, iar ucigașul s-a ascuns. Potrivit datelor furnizate de poliţiştii de la Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Vâlcea, criminalul s-a dus să o tâlhărească pe Daniela Grecu, dorind să-i fure geanta cu bani. Când femeia s-a întors spre el, Gheorghe Marian U. i-a dat cu bâta în cap.

Comunicatul Poliției:

În revenire la informaţiile transmise în ştirea de presă din data de 21 octombrie a.c., privind omorul comis asupra femeii de 35 de ani  din com. Sălătrucel, vă comunicăm următorele: În urma activităţilor întreprinse sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea a fost stabilit principalul suspect de comiterea infracţiunii de omor calificat. Este vorba de Gheorghe Marian U., de 16 ani, din com. Sălătrucel. Efective din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului de Acțiuni Speciale și Postului de Poliție Sălătrucel, cu sprijinul tehnic al Serviciului de Informații și Protecție Internă au efectuat două percheziţii domiciliare. Cu această ocazie, au fost identificate  părți din cartelele SIM ale victimei și dislay-ul unuia dintre cele două telefoane mobile. Gheorghe Marian U. a fost condus la sediul parchetului pentru audieri. Minorul a recunoscut fapta, acesta fiind reţinut pentru 24 ore. În cursul zilei de mâine acesta va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. În prezent, Gheorghe Marian U. este încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Vâlcea. Gheorghe Marian U. a fost dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea pentru audieri, urmând a fi prezentat în faţa judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4 comments on “Criminalul de la Sălătrucel a fost prins: Se numește Gheorghe Marian U. și are doar 16 ani”

  1. Acest " copil" a gresit,a facut o crima! Cu totii il judecati pe el! Dar de ce nu va puneti intrebarea: De unde a plecat ideea crimei??? Ma repet, acest "copil".... Va trebui sa plateasca pt. fapta lui!Dar de educatia lui,in ce atmosfera familiala a crescut,nu se intreaba nimeni? Saracia si lipsa de interes a parintilor,pt.asi educa copilul.Ce usor stim sa aruncam cu pietre,in cei loviti de soarta......

    1. Domna Carmen , acest copil , indiferent din ce familie provine , nu are dreptul sa ia viata nici unei persoane. Putea sa fie mama , prietena , fiica sau o persoana draga dumneavoastra in locul Danielei...cred ca comentariul dumneavoastra nu are nici un pic de sens. Sunt atatia copii saraci in Romania , dar pentru asta nu trebuie , si nu ai dreptul sa omori pe nimeni .

  2. In aceasta minunata tara Romania nu avem legi, iar cele pe care le avem nu se respecta de catre toti cetatenii...

    Ochi pentru ochi si dinte pentru dinte!!!

    Repet, nu se respecta legile, iar cele care sunt ar trebui sa fie inlocuite cu unele mult mult mai aspre sa nu ne mai permitem sa "gresim"!!!

  3. Propunerea mea sincera este urmatoarea;daca pentru caini s-a dat legea martiala pentru ca unul a omorat un copil,atiunci tocmai ca in fiecare zi se produce cel putin 2 crime,indiferent de mobil ar trebui criminalii executati public.Dar asta s-ar adopta numai de cei ce li se intampla ca un om linistit din familie(tata,mama,copil sau rude) sa fie casapit cu cutitul de o bestie.Deci legea martiala ne mai scapa de bestii,nu copil nu needucat nu mila moarte pentru moarte...iar pentru hotii judetului gen roibu jurcan buican francu alergati cu pietre fara jena caci saracia noastra deriva din inbogatirea lor prin jmecheri si furtisaguri spun ei cu acte in regula dar tot furt este.UNDE DRACU A MUNCIT BUICAN DE S-A IMBOGATIT SAU FRACU SAI JURCAN CA SUNT MII DE OAMENI CE CHIAR MUNCESC DAR HOTII LE STABILESC SALARIILE SI PENSIILE;DESTEPTATIVA VALCENI NU MAI TRATATI CU RESPECT HOTII...DOAMNE AJUTA PE CEI OBIDITII SI LE LUMINEAZA MINTEA...

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe