Controversatul Ionuţ Didoiu, transferat de la Călimăneşti pe postul de secretar al municipiului Râmnicu Vâlcea

luni, 11 noiembrie 2013

Încă o afacere marca „Emilian Frâncu“ intră în atenția procurorilor DNA:

Începând de vineri, 1 noiembrie, noul secretar interimar al Primăriei Râmnicului este Ionuţ Didoiu, care îi ia locul lui Toma Mihăescu, care s-a pensionat. Până la această dată, el a activat tot ca secretar la Primăria Oraşului Călimăneşti. Potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al administraţiei municipale, Daniel Ionescu, situaţia este una temporară, Ionuţ Didoiu fiind angajat prin transfer în interes de serviciu. „Până la organizarea unui concurs pentru acest post a fost preferată o persoană cu experienţă solidă în domeniu. Este adevărat că a fost anunţată, în vară cred, organizarea unui concurs, însă în acest moment nu vă pot furniza mai multe detalii în această privinţă. Transferul a fost avizat şi de Instituţia Prefectului Judeţului Vâlcea”, ne-a declarat Daniel Ionescu.

 Acuzat de unii consilieri locali din staţiune de afaceri pe seama primăriei

Ionuţ Didoiu nu are o imagine tocmai bună după activitatea desfăşurată în calitatea de secretar al oraşului Călimăneşti. El a intrat deja, în vizorul presei de câteva orie, fie din cauza acuzaţiilor repetate care i-au fost aduse de unii consilieri locali călimăneşteni, fie din cauza unor scandaluri în care a fost implicată afacerea familei sale (SC Giro SRL) care administrează Terasa Camelot din staţiune. Recent, el a fost acuzat de implicarea în tranzacţionarea şi ocuparea unor spaţii aparţinând domeniului public, printre care înfiinţarea terasei amintite în marginea parcului central din Căciulata, pe spaţiul fostului camping administrat de Primărie. Se încheie un contract de asociere în participaţiune, cu cote egale pentru ambele părţi, de întreţinere, modernizare şi administrare a campingului din parcul staţiunii Căciulata. La vremea respectivă, Didoiu s-a apărat precizând că afacerea este a soţiei, nu a sa deşi, în momentul în care a fost preluat campingul, numele său ar fi apărut în structura asociaţilor firmei. „Asta nu mi se trage decât de la fostul primar, Amuzan, care are interese la o altă terasă şi de la persoanele pe care le-a angajat ilegal în diverse posturi în Primărie. Domnul Amuzan a avut o protejată, pe doamna Maria Vintilă, pe care o bănuiesc în spatele acestui atac mârşav. Nu am nicio legătură cu afacerea soţiei. Ea este administrator al firmei şi a intrat în firmă în momentul în care un verişor primar iniţiase afacerea. Am luat nişte bani împrumut din bancă pentru a demara investiţia, iar după un timp el s-a retras. Aşa a rămas numai ea în acte. Să ştiţi că nu este nici măcar pe terenul campingului. Se campa într-adevăr şi acolo, dar se campa ilegal. Ce au făcut cei dela Giro nu este treaba mea, dar eu sau fratele meu nu suntem implicaţi într-o astfel de afacere. Doar soţia”, declara secretarul Didoiu colegilor de la Saptamâna în Oltenia, în urmă cu două luni (http://saptamana.net/articol/640-secretarul-primariei-calimanesti-prins-cu-ocaua-mica).

foto: Indiscret

 

Adrian Pană

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Controversatul Ionuţ Didoiu, transferat de la Călimăneşti pe postul de secretar al municipiului Râmnicu Vâlcea”

  1. la mai mare bafta intre ale furtului pt Didoiu!!! sa plece si mafiotii Nemes si Ungureanu , sa fie toti linga Cilea si Frincu, iar pe sotia lui Didoiu sa o puna secretara de judet...speram sa le nationalizam o puscarie tuturor

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe