Un camion care transporta ARHIVA POLIȚIEI Vâlcea s-a răsturnat pe DN 7

miercuri, 13 noiembrie 2013

Camionul transporta peste o tonă de documente din arhiva Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vâlcea, s-a răsturnat pe DN 7, la ieşirea din oraşul Brezoi pe sensul Râmnicu Vâlcea – Sibiu. Documentele trebuiau să ajungă la Braşov.

BREZOI. Potrivit politiarutiera.ro, şoferul nu a mai putut controla camionul după ce unul din cauciucuri a explodat, iar unul din poliţiştii aflaţi în autovehicul a ajuns la spitalul din oraşul Brezoi pentru îngrijiri medicale. Cauza accidentului a fost clară: explozia cauciucului iar şoferul nu a mai putut controla direcţia de mers, a intrat în balans şi s-a răsturnat pe şosea.

„Autocamionul se deplasa spre Sibiu şi, la explozia anvelopei de pe partea dreaptă-spate, a intrat în balans şi s-a răsturnat pe carosabil. Pasagerul de pe locul din dreapta şoferului a fost rănit uşor şi transportat la Brezoi pentru îngrijiri medicale. Camionul făcea o cursă de la Râmnicu Vâlcea la Braşov şi transporta arhive”, precizează comisarul Ion Ridiche din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Vâlcea, citat de politiarutiera.ro.

La faţa locului au intervenit pompierii cu o autospecială cu apă şi spumă deoarece exista pericol de explozie din cauza combustibilului care s-a scurs pe şosea.

Conform politiarutiera.ro, camionul a fost achiziţionat în 1996 şi avea ITP şi RCA, însă anvelopele maşinii nu au mai fost schimbate de patru ani.

Din cauza accidentului, traficul rutier pe Valea Oltului a fost blocat aproximativ trei ore, iar cozile de maşini s-au întins peste 10 kilometri.

adevarul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe