Caz incredibil pentru medici! O femeie cântă non-stop o melodie populară

joi, 14 noiembrie 2013

Medicii din Botoşani se confruntă cu un caz medical unic. În urma unui coşmar avut în urmă cu o săptămână, o femeie cântă o melodie populară zi şi noapte. În prezent ea a fost transferată la secţia de psihiatrie.

Valeria I. în vârstă de 65 de ani din Albești a fost internată la spital din cauza diabetului. Se pare, că femeia ar fi avut un coșmar, într-o noapte, în timp ce dormea în salonul de spital și după ce s-a trezit a început să cânte continuu, aceeași melodie, potrivit Botoşani Necenzurat.

Ea fredonează un cântec popular, fără oprire, zi și noapte și de atunci nu mânâncă nimic. Din primele cercetări, Valeria I. pare să sufere de schizofrenie. Medicii de la Spitalul Județean din Botoşani sunt depășiți de situație pentru că au de-a face cu un caz incredibil, fără precedent. Ei au transferat femeia la Secția de Psihiatrie a spitalului.

Bărbatul femeii susţine că soţia sa a fost bătută de asistentă şi de infirmier."Ea mi-a zis că au bătut-o. Eu am întrebat celelalte paciente dacă a lovit-o cineva, dar nu au vrut să spună nimic. Eu am găsit cearşafurile cu care era legată de pat", a spus soțul femeii, aseară, la emisiunea "Un show păcătos".
De Alina Oprea | Yahoo OMG!

 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=9csDqgLqyeg

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe