Șpârle și șopârle, 24.10.2013

joi, 24 octombrie 2013

 

• Pe surse sigure am aflat că Iulian Margu a (răs)cumpărat recent partea de 59% din acţiunile Televiziunii Etalon de la mult prea controversatul fost ministru PDL Valentin Adrian Iliescu. De câteva luni încoace, cel poreclit VAI este mult prea preocupat cu lansarea televiziunii Estrada din Bucureşti, astfel că Iulian Margu a putut achiziţiona cele 59% din acţiunile Etalon la un preţ foarte mic. Oricum, este o afacere proastă, pentru că, acum, Iulian Margu are de plătit o grămadă de găuri financiare lăsate în urmă de VAI, în cei peste 3 ani de când a „furat” TV Etalon. Colac peste pupăză, în data de 5 noiembrie, Finanţele Publice vor organiza o nouă licitaţie publică pentru valorificarea unor bunuri aparţinând TV Etalon, în contul datoriilor uriaşe către bugetul de stat!

• Conducerea CET Govora păstrează în continuare SECRETE documentele prin care actualul ministru al Marilor Proiecte, Dan Șova, a intrat în posesia sumei FABULOASE de 65 miliarde lei. Prin adresa nr. 83/11.10.2013, „Ziarul de Vâlcea“ a transmis următoarea adresă conducerii CET Govora: „Va adresăm, cu deosebit respect, rugămintea să ne comunicaţi ora, în cursul acestei zile (am exprimat încă de ieri telefonic, la secretariatul dvs. această solicitare) la care reprezentanţii Ziarului de Vâlcea pot să vină la sediul CET Govora pentru a putea consulta documentele despre care ati vorbit in cadrul conferintei de presa din data de 10.10.2013. Dorim să prezentăm aceste lămuriri suplimentare în următoarea ediție a ziarului. Mihai Bălan: „...cu toată deschiderea şi când doriţi dumneavoastră, absolut orice, vă stăm la dispoziţie - mai bine haideţi ca împreună să găsim nişte soluţii constructive pentru acest judeţ....Eu vă rog doar să apelaţi la mine...Vă pun la dispoziţie orice informaţie. Nu avem nimic de ascuns..“  - din păcate nu am primit un răspuns nici până la această dată. Poate președintele Consiliului de Administrație, Iustin Predescu, va decide, totuși, să ni se pună la dispoziție, spre studiu, respectivele documente. Sau poate sunt clasificate!

• Ne-am şters de 9 ori la ochi atunci când am citit ştirea că societatea de salubrizare Urban (aflată în insolvenţă) va strânge frunzele căzute prin Ostroveni în mod... gratuit. Este de fapt un gest extrem de calculat al gunoierului şef Teodor Florescu de a intra în „graţiile” conducerii Primăriei Râmnicului, mai ales că se apropie data de organizare a licitaţiei în vederea stabilirii operatorului de salubrizare pentru următorii cinci ani.

• Meciul de fotbal din Liga a II-a, desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute, dintre CSM Râmnicu Vâlcea şi CS Metalul Reşiţa (patron Cătălin Rufă), a fost... un blat ordinar. Specialiştii în sport care au văzut meciul au râs cu lacrimi când au văzut cum fundaşii patronului Cătălin Rufă se dădeau la o parte pentru a face loc spre poartă jucătorilor de la CSM Râmnicu Vâlcea. Se aude că primarul penal Emilian Frâncu (prezent la meci alături de liberalii Dan Niţu, Bogdan Pistol şi de prefectul Mircea Nadolu) n-ar fi străin de un astfel de „aranjament murdar”, ştiut fiind că acesta are nevoie ca de aer... de îmbunătăţirea imaginii în rândul opiniei publice din oraş, după „vacanţa” de 5 luni petrecută în arest.

• Mult prea serioşii austrieci de la reţeaua de magazine Billa din Râmnicu Vâlcea se ţin de glume proaste. Cu surle şi trâmbiţe, prin toate revistele şi pliantele, s-a anunţat un mega-concurs în perioada 3-30 octombrie, în care cei care cumpărau produse din magazine în valoare de peste 30 lei, primeau pe loc un card răzuibil cu premii instant. Respectând toate aceste criterii, mai mulţi râmniceni care au cumpărat de la magazinul din centru au constatat trişti că totul nu a fost decât.. o mare ţeapă. Ruşineeee!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe