Primarul condamnat Emilian Frâncu ÎI MINTE PE VÂLCENI

marți, 8 octombrie 2013

Scrisoare pe adresa lui Emilian Frâncu, primarul condamnat la închisoare cu suspendare pentru fapte de corupție:

Buna dimineata , am acest mesaj pentru dl.Francu si cei responsabili din primarie:

Domnule Primar al Ramnicului Valcea,

Cu tot respectul as vrea sa va intreb cum de s-au terminat bonurile de ordine pentru persoanele cu handicap (acordate incepand inca de la ora 5 dimineata!!) , pentru acele ajutoare alimentare? Este de abia a doua zi , ieri am stat degeaba , iar astazi cica nu mai sunt pentru cei mai neajutorati. Am un baiat de care sunt foarte mandru si care are dreptul la aceste ajutoare. Ati comunicat presei ca sunt suficiente pentru toti cei care au dreptul de a primi.
Marturisesc ca sunt foarte dezamagit.

Va multumesc anticipat pentru publicare

Ilie Grigore

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments on “Primarul condamnat Emilian Frâncu ÎI MINTE PE VÂLCENI”

  1. Asi dori sa-i aduc aminte stimatului domn primar ca am avut o discutie de pprincipiu acu circa 13-14 lunidespre cum pot fi distribuite aceste alimente oferite de ue in mod civilizat;1.Se pot trimite ivitatii sub forma de scrisori persoanelor care au dreptul la aceste ajutoare,indata de ......sunteti invitat.. in.... pt a va ridica ...alimentele...,ora ,nr de ordine ,dar nu mai mult 50-60 persoane zilnic ,a doua varinata este pt persoanele cu dizabilitati (handicap grav) primaria avand diverse mijloace de transpot,pot sa ia aceste alimente pt persoanele repective si sa le fie aduse acasa in mod civilizat fara a mai fi umiliti ei si famililile lor

  2. probabil nu toti care au dreptul legal sunt trecuti pe celebrele liste (probabil cei de la asistenta sociala primariei/prefectura nu-si fac datoria sau treaba decat daca sunt loviti de soarta sau de o mica atentie---vezi cazul de la Ploiesti)..faza cu DISTRIBUIREA IN MOD CIVILIZAT este simpla ,in functie de primaria care este arondat cel ce beneficiaza se prezinta la anumite centre, apoi cu bon sau nu dimineata(2-4 ore in functie de cati angajati se ocupa de pachete) se fac 1000 pachete cu tot ce este LEGAL pe LISTA , apoi in restul programului de lucru 2-3 ore se distribuie rapid (ia bonul ca in timp ce angajatii fac pachete poate sta la rand apoi intra cu bonul la ghiseu de unde este dus la locul de unde-si ia pachetul cu tot ce are legal), restul este comision,atentie, spaga ,coruptie sau INCOMPETENTA....este simplu daca dai de oameni daca dai de neoameni este ..

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe