Evoluție lamentabilă a CSM-ului la Târgu Mureș! Ioan Ovidiu Sabău l-a învins fără drept de apel pe Claudiu Niculescu

luni, 28 octombrie 2013

În urma unei evoluţii lamentabile, la Tg. Mureş, CS Municipal a pierdut categoric, 1-3, disputa cu ASA. A fost o victorie tactică a experimentatului antrenor Ioan Ovidiu Sabău în faţa unui Claudiu Niculescu, echipa gazdă reuşind să facă şah-mat o echipă (adversă) buimaă, fără orizont în exprimare, o echipă care a contat în teren doar în ultimele 10 minute.

 Câte un penalti pentru ambele „tabere”

Dan a deschis „balul”, la o „brambureală” în apărarea vâlceană, în minutul 22. chgiar şi după ce a marcat, echipa care a disctat ritmul jocului, până la finalul primei reprize a fost gruparea târg-mureşeană, Buhăescu, Szilagyi, Bumbă şi iarăşi Dan ratând, pe rând, alte ocazii de a înscrie. În condiţiile în care, în prima repriztă, doar Codin, de la oaspeţi, a fost singurul care a ameninţat mai periculos poarta adversă. În minutul 65, când Ionuţ Stoica este „penalizat” de centralul Bârsan cu cartonaş galben, Bumba face 2-0, din penalti.  Buhăescu poate face 3-0, dar Matache reţine de pe linia porţii. În minutul 77 se consumă cea mai periculoasă fază de atac a oaspeţilor: Arnăutu primeşte o minge în dreapta careului, Caparco intervine energic şi îl faultează pe atacant. Arbitrul dictează penalty şi galben pentru portar. Execută Lircă şi reduce din diferenţă: 1-2. Şi când toată echipa vâlceană era în atac (după zicala „ori la bal, ori la spital”), Huiban scapă pe contraatac, îi ridiculizează pe Cârstoiu şi Briceahg (după ce îl driblase pe Matache) şi face 3-1.

Costică Vâlcea a demisionat de la CSM

Tribunalul Prahova a dat joia trecută primul verdict în dosarul „Mită pentru arbitri”: Cornel Penescu, patronul echipei FC Argeş – 4 ani cu executare (dare de mită), Gheorghe Constantin „Vâlcea”, fost şef al Comisiei Centrale de Arbitri – 3 ani cu executare (luare de mită), Marcel Lică, observator federal, Sorin Corpodean, Aurelian Bogaciu, Sorin Caia, Cristian Lucian Dan, arbitri divizionari – 3 ani cu suspendare (luare de mită), Florin Prunea şi Marcel Savaniu – achitaţi. Decizia nu este definitivă, mai existând două căi de atac, apelul şi recursul. Penescu se află deja după gratii, el fiind condamnat trei ani într-un alt dosar de dare de mită. “Hotararea pronunţată joi de către Tribunalul Prahova nu este definitivă şi există încă două căi de atac, apelul şi recursul. Nu mă aşteptam la o asemenea decizie. Pentru a nu afecta imaginea clubului CSM Rm.Valcea voi solicita Consiliului Director o perioadă de pauză, urmând să-mi concentrez eforturile pentru a-mi dovedi nevinovăţia”, a declarat pentru site-ul www.csmrmvl.ro, Gheorghe Constantin.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe