|duminică, iulie 3, 2022
 • Follow Us!

Cu cel îl are la mână Frâncu pe Matei 

1374357_546244315449878_178123922_n

Primarul penal liberal, Emilian Francu, a fost MAGISTRAL astazi la sedinta de Cosniliu Local. Prima de dupa descalecarea glorioasa din inchisoare. Cu un aer de Mesia reintors printre muritori, Francu a dovedit inca o data ca este BOLNAV DE PUTERE. Aceasta boala care l-a dus dupa gratii. Luni, 30 septembrie, Francu a stat in fata consilierilor locali, care au ramas hipnotizati de liberalul puscarias. Nici o vorbulita critica la adresa primarului condamnat la inchisoare cu suspendare, nici macar o aluzie, toti, dar TOTI liberali, pesedisti, pedelisti, uneperisti, pepededisti s-au grabit sa-i dea limbi in fund PENALULUI, care ne-a facut de rusine ORASUL! Niste indivizi fara onoare, FARA DEMNITATE, fara caracter. O sleahta de ipochimeni de toata jena, s-a grabit sa apalude un PUSCARIAS. Viteazul viceprimar pesedist Gigi Matei a plecat capul si a stat in genunchi langa Francu. Probabil ca penalul il are la mana pe Matei cu vreo afacere ILEGALA, ceva beton turnat prin proiecte cu finantare de la bugetul local de la EDION prin diversi, si acum au batut palma. In stil mafiot! Mi-e rusine cu astfel de conducatori! (Tiberiu Pirnau)

4 Responses to Cu cel îl are la mână Frâncu pe Matei

 1. prin valcea

  asa ceva……nu ne face decat sa fim extrem de mandrii de cei alesi …sa ne mandrim ca suntem toti niste lasi si nu ne ridicam in picioare sa sustinem adevarul …sunt multe de spus dar intr-un final acesti oameni lacomi nu dau doi bani daca spune unul sau 3-4 insi adevarul …se considera zei…

  asa ne trebuie

   
 2. Pingback: Un Oras de toata lauda …. | Prin Valcea

 3. Bătăgan Marius

  Felicitari pentru articol.

   
 4. C.CUMPANASU

  Daca te intrebai cu ce nu-l are la mana Francu pe Matei, raspunsul era mult mai simplu…..Un astfel de comportament este gasit doar in haite de lupi, si mai ales hiene. Felicitari pentru articol, dar vezi ca o sa vina la vanatoare dupa asta….si vanatul esti tu Tibi. Ca atare , blindeaza-te baiete ce se trage cu calibrul nouazeci, made Consiliul Local….Oricum, o scarba enorma te cuprinde citind astfel de chestiuni, care insa, sunt realitati cutremuratoare.

   

Leave a Response