Contabilul şef al RAJDP este regele sforarilor şi distrugătorul RAJDP

luni, 28 octombrie 2013

Scrisoare a muncitorilor de la Regia Județeană de Drumuri și Poduri Vâlcea:

Contabilul şef al RAJDP ese regele Sforarilor şi distrugătorul regiei judeţene, vinovat de situţia economică existentă în prezent.

De la începutul anului 2013 când în lunile ianuarie, februarie, martie, tot personalul (muncitori+ TESA) era în şomaj tehnic în anexa aprobată de C. Administraţie, contabilul a luat salariul integral.

Oare preşedintele Consiliului Judeţean Ion Cîlea ştie? De ce îl protejează? Cu toate că situaţia economică a RAJDP este foarte grea, el a plecat acasă în fiecare zi şi la sfârşitul săptămânii cu autoturismul VL 50 SEN pentru plimbări la Sibiu, Bucureşti, mănăstiri.

Îl acuză pe domnul Cîlea că a dispus să facă reduceri de personal în număr de 150 din 330 oameni. Oare un social-democrat aşa gândeşte? Eu cred că nu. Şi-a dat demisia în Consiliul de Administraţie şi nimeni nu a luat-o în discuţie. Sfidează tot personalul inclusiv conducerea, bârfeşte că nimeni nu face nimic pentru oprirea cheltuirii banilor dar în realitate el nu face decât favoruri unor privaţi.

Şi-a pus rudele şi răspândacii prin compartimente care au acces la informaţii care se pot vinde (ex. la ofertele pentru licitaţii)

După ce îl înjură, îl acuză de intervenţii în contractele de subantepriză pe domnul Cîlea, joacă teatru când merge la Consiliul Judeţean bârfind conducerea RAJDP. Este vinovatul principal pentru situaţia economică foarte proastă pentru că:

-          managementul economic este foarte slab;

-          urmăreşte numai interesele personale în activitatea plăţilor la furnizori;

-          nu analizează fiecare cheltuială din contabilitate;

-          activitatea lui de toată ziua este aceea de a vedea câţi bani sunt în conturile regiei şi cui plătim, cheltuielile nu le analizează cu prioritate;

-          a ascuns plusurile la sfârşitul fiecărui an de la staţia de asfalt Lădeşti- toţi salariaţii ştiu acest fapt;

-          îşi face concediile numai în Grecia şi Austria. De unde are bani? Soţia este pensionată şi alte venituri nu are.

Îi dau târcoale ţiganii pentru tot felul de afaceri şi dă vina pe domnul Cîlea că sunt trimişi de dumnealui fiind sprijinit în campania electorală. Poate verifică cineva cum a făcut reparaţiile la propriul autoturism marca W-Bora (aceeaşi marcă, aceeaşi culoare cu maşina regiei VL 50 SEN). A  luat ajutor social de la RAJDP din casieria unităţii să se opereze în Austria. Nu face inventarieri periodice inopinante la secţiile regiei unde se fac cheltuieli ilegale, unde este jaful. Este compromis sau îl au la mână.

A acceptat 11 angajări TESA faţă de anul 2011, când ştia situaţia economică a regiei.

Să verifice Direcţia Finanţelor şi Curtea de Conturi toate contractele pentru lucrări şi sumele neâncasate de la clienţi care s-au prescris.

A acceptat contracte unde au pierdut profitul şi au lucrat pe pierderi. A dat bani pentru publicitate (bani negri) pentru diferite firme care le-ar fi trimis domnul Cîlea. Nu a stopat parcursurile zilnice ale şoferilor care-i fac servicii acasă –la domiciliul şoferilor.

Semnează: mai mulți angajați de la RAJDP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Contabilul şef al RAJDP este regele sforarilor şi distrugătorul RAJDP”

  1. Trimitem material dupa material ,pentu a vedea toata suflarea judetului cine conduce RAJDP Valcea.Rezultatul este ca cei cu lopata vom fi disponibilizati,iar conducerea ramane.Oare domnilor,nu se vede clar ca raul trebuie eliminat prin inlocuirea totala a conducerii cu profesionisti?Insa nu inainte de un control temeinic si adevarat.Am informat si Consiliul Judetean,forul nostru superior,fara rezultat.Cine ar putea sa ne ajute?

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe