Silviu Statie, inspectorul de personal de la Inspectoratul Şcolar Vâlcea, a revenit asupra demisiei

joi, 19 septembrie 2013

Sistemul de invatamant din judetul Valcea este zguduit din temelii de cuplul de profesori incompetenti Ion Gherghinaru si Liviu Vladescu. Ultima victima a celor doi politruci obraznici, cu stampila PSD in frunte, este inspectorul de personal din cadrul Inspectoratului Judetean Scolar Valcea, Silviu Statie, omul care coordoneaza, mai mult sau mai putin controversat, aceasta activitate de peste 15 ani.  La data la care am scris acest articol, Silviu Statie se afla in preaviz (19.09.2013). Ne intrebam pana cand ii mai tolereaza ministrul Educatiei, Remus Pricopie, pe ipochimenii Gherghinaru si Vladescu care creeaza reale deservicii PSD-ului in judetul Valcea?

ULTIMA ORA: Intr-un comunicat de presa transmis de Inspectoratul Scolar Valcea suntem anuntati ca „la secretariatul institutiei nu s-a inregistrat demisia domnului Silviu Statie„. Cu alte cuvinte, baietii destepti din invatamantul valcean au batut palma, s-au imbratisat si s-au pupat pe buze...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments on “Silviu Statie, inspectorul de personal de la Inspectoratul Şcolar Vâlcea, a revenit asupra demisiei”

  1. nu e cazul sa-l aparati pe S Statie.E cel mai mare smenar si personaj care a dus la angajarea tuturor neavenitilor in sistem ,profitand de legislatia din invatamant.Stiti cu cat se vinde o catedra pensionabila la Valcea domnule Pirnau ?cu 3000 de euro minim.Adica ,te pensionezi ,iar catedra ta e vanduta unui detinator de valuta din judet (profesor titular, al sistemului pe la tara )cu acordul tau si al celor din ISJ(conducerea +sindicat).Asa ca nu-i plangeti de mila si-a facut suma .Acum se odihneste .S-a insurat si fiul sau ,a mai castigat ceva si poate sta linistit.E pacat sa aparati toti smenarii si sa-i prezentati ca pe victime.Mare pacat faceti .Eu va stimez dar de aici pana la ce aparati uneori.....nu stiu cum sunt acesti doi inspectori Gherghinaru si adjunctul sau dar nici sa credeti ca S Statie e o victma nu e cazul.DE 15 ani face jocurile murdare din invatamantul valcean.
    Cu stima si respect

  2. Nu cred ca inspectorul resurse umane din ISJ ,Silviu Statie,e singurul vinovat de ce spuneti dumneavoastra .A raspuns probabil unor comenzi politice .Am auzit si eu de nereguli la incadrari dar sunt si oameni pe care i-a ajutat.Daca si-a dat demisia asta e...dar am citit in ziare si de modificari de note la bacalaureat si alte examene. Acolo la ISJ se intampla si lucruri bune .Nu cred ca e singurul vinovat ca a ajuns in asemenea situatie invatamantul din judet si din toata Romania .Vinovatii sunt multi,de sus in jos ,asa ca .....dar daca dinsul si-a dat demisia inseamna ca asa a vrut .
    Cand totul e politizat ,,de la vladica la opinca "nu vad ce pretentii aveti?!!!!!!!!!!!!
    Poate ca omul a obosit,poate ca i s-a luat de atat tambalau ,nu?

    and totule politizat

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe