REVOLUȚIE LA VÂLCEA: PP-DD sustine REFERENDUMUL PENTRU DEMITEREA PRIMARULUI PENAL

luni, 23 septembrie 2013

În urmă cu câteva clipe, a început partea a doua a primei ediții din această săptămână a celei mai urmărite emisiuni de gen din zonă, “Criterii politice cu Gheorghe Smeoreanu”, realizată la postul regional VTV.

Prezent în studio, președintele interimar al PP-DD Vâlcea, Eugen Mihalache, a declarat că partidul său va începe să strângă semnături în vederea declanșării unui referendum pentru suspendarea primarului Emilian Frâncu.

Mihalache a spus că este indamisibil ca un municipiu precum Rm. Vâlcea să fie condus de un primar condamnat penal pentru corupție, chiar dacă sentința mai poate fi atacată cu apel și ecurs. De asemenea, președintele PP-DD Vâlcea a mai afirmat că, de acum, primarul Frâncu va sta doar în concedii medicale și la procese, ceea ce va dăuna continuării proiectelor de modernizare a orașului.(criterii.ro)

Inițiativa PP-DD vine în întâmpinerea unei inițiative în aceeași direcție a publicației “Ziarul de Vâlcea”.

Pe surse am aflat ca demersului Ziarului de Valcea se vor alatura si alte forte politice din judetul Valcea. PDL cauta activistii cei mai buni pentru trimiterea in teren pentru strangerea semnaturilor necesare organizarii unui referendum referitor la schimbarea din functie a primarului penal, Emilian Francu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe