Prognoza meteo pentru inceputul saptamanii: Vremea va fi rece in nordul si centrul tarii

luni, 23 septembrie 2013

Luni, in nordul, nord-vestul si centrul tarii vremea va fi mai rece decat in mod obisnuit la aceasta data, cerul va fi mai mult noros si local, dupa orele amiezei, va ploua slab. In restul teritoriului valorile termice vor fi in general apropiate de cele normale in ultima decada a lunii septembrie, innorarile vor fi temporare, iar ploile vor fi posibile izolat, seara si noaptea, informeaza Mediafax.

Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari locale, cu viteze mai mari in nordul Moldovei si sudul Olteniei. In zona montana precipitatiile vor fi pe arii extinse, izolat cumuland 10...15 l/mp, vantul va sufla tare, cu peste 80 km/h pe creste, unde, mai ales noaptea, vor fi si lapovita sau ninsoare.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 13...15 grade in Maramures, estul Transilvaniei si nordul Moldovei si 24 de grade in sudul Munteniei si al Olteniei, iar cele minime intre 7 si 14 grade.

La Bucuresti, regimul termic va fi caracterizat de valori apropiate de cele obisnuite ale perioadei, cu o maxima in jurul valorii de 23 de grade si o minima de 10...11 grade. Cerul va fi partial noros, iar vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari ziua.

Marti, in vestul, nordul si centrul tarii va fi o vreme racoroasa, vor fi innorari temporare si local va ploua slab. In restul teritoriului valorile termice vor fi in jurul celor inregistrate in mod obisnuit in aceasta perioada a anului, cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare, iar ploile vor fi posibile izolat, cu precadere in Dobrogea.

Vantul va fi slab si moderat, cu intensificari locale, in special in Moldova si in sudul Olteniei, iar pe crestele montane va continua sa sufle tare. Temperaturi maxime se vor incadra intre 14 si 25 de grade, iar cele minime intre 4 si 13 grade.

de V.M. HotNews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe