Profesoara Carmen Simeanu a fost găsită fără viaţă în cadă

joi, 19 septembrie 2013

La data de 16 septembrie a.c., ora 06.53, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Rm. Vâlcea au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că o femeie de 49 ani, a fost găsită decedată în baia locuinţei sale,  din municipiu.

În baza sesizării, echipa operativă s-a deplasat la faţa locului, constatând că aspectele sesizate se confirmă.

Astfel, în baia locuinţei, respectiv în cadă, a fost găsit cadavrul unei femei, care a fost identificat ca fiind al profesoarei Carmen Simeanu de la Liceul de Artă din Râmnicu Vâlcea, din municipiul Rm.Vâlcea.

Procedându-se la examinarea exterioară a cadavrului s-a constatat că acesta nu prezintă urme vizibile de violenţă sau de altă natură.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că victima locuia cu chirie în municipiul Rm. Vâlcea împreună cu concubinul său, P. Gabriel, de aproximativ 5 ani de zile, bărbatul fiind cel care a şi găsit-o şi care a declarat totodată, că nu are suspiciuni cu privire la deces şi împrejurările în care a survenit acesta.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Vâlcea în vederea efectuării necropsiei.

În continuare se efectuează cercetări pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc decesul, urmând ca după finalizare, rezultatul acestora să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rm. Vâlcea, cu propunere de soluţie procedurală corespunzătoare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

15 comments on “Profesoara Carmen Simeanu a fost găsită fără viaţă în cadă”

  1. Mai tii minte..... Carmen Simeanu si Catalin Traistaru vor prezenta Revelion TV ETALON 1994.Sunt Cata, Carmen, tu ai plecat ??? Dumnezeu sa te odihneasca in pace !!!!!

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe