|marți, iulie 5, 2022
  • Follow Us!

Primarul condamnat Emilian Francu a fost primit cu aplauze la organizatia locală a PNL 

francu eliberat

Proaspăt ieşit din arest, primarul din Râmnicu Vâlcea a fost primit cu aplauze la organizaţia PNL din municipiu – cea care l-a şi propulsat în funcţia de prim gospodar al urbei. La capătul a cinci luni de detenţie preventivă, edilul a fost condamnat cu suspendare, aşa că judecătorii au dispus eliberarea sa. Emilian Frâncu a fost acuzat că ar fi cerut bani de la un antreprenor ca să-i acorde contracte din bani publici.

 

Cu aplauze și îmbrățișări. Aşa a revenit în sânul partidului primarul de Vâlcea, după cinci luni de arest. Chiar şi condamnat cu suspendare, edilul şi-ar putea relua fără griji fotoliul de primar, atâta vreme cât instanţa nu i-a interzis asta în mod explicit.

Colegii din organizația municipală PNL Râmnicu Vâlcea l-au primit cu braţele deschise.

„Aşa cum îl cunosc, mâine deja va veni la serviciu să pună umărul, să realizăm ce e mai bine pentru vâlceni. Mă bucur că a revenit acasă şi sper ca împreună cu el şi cu ceilalţi de la Primărie să facem ceea ce trebuie pentru oraş”, a declarat Eduard Vârlan, viceprimarul din Râmnicu Vâlcea.

Și locuitorii orașului se bucură și spun că a făcut lucruri bune cât a fost primar.

Emilian Frâncu a fost găsit vinovat de luare de mită de către Tribunalul București. El a fost prins în flagrant în aprilie, în timp ce ar fi luat 50 de mii de lei de la reprezentantul unei firme care avea contracte cu Primăria. Procurorii au susţinut în instanţă că edilul ar fi cerut pentru sine 10 la sută din valoarea lucrărilor, ca să acorde contractul în cauză. Sentinţa sa, de patru ani cu suspendare, poate fi însă atacată la Curtea de Apel a capitalei. (digi24.ro)

One Response to Primarul condamnat Emilian Francu a fost primit cu aplauze la organizatia locală a PNL

  1. hitler

    inapoi la temnita cand se duce? sper cat mai repede

     

Leave a Response