Caz incredibil la Lalosu: Minoră violată de tată şi abuzată sexual de poliţistul care ancheta cazul

joi, 19 septembrie 2013

O fetiţă de 14 ani, din Judeţul Vâlcea, a povestit că a fost violată de mai multe ori de tatăl său. Ororile nu s-au oprit aici. Poliţistul care ar fi trebuit să ancheteze cazul ar fi abuzat-o şi el pe copila căreia i-a făcut mai multe cadouri scumpe şi i-a promis că o va lua de soţie atunci când va fi majoră, potrivit România

 O tânără de 14 ani din judeţul Vâlcea îşi acuză tatăl de viol, după doi ani de abuz sexual. Ea a decis să povestească totul familiei şefului de post din comuna Laloşul, în momentul în care mama şi-a manifestat dorinţa de a o creşte în continuare, după ce a abandonat-o la naştere. Şeful de post, la rândul său, a păstrat tăcerea, deoarece avea şi un interes, susţine tutorele fetei. Acesta întreţinea relaţii intime cu minora de 14 ani de mai bine de trei luni.

 Cadouri scumpe şi promisiunea că o va creşte până la vârsta de 18 ani, când o va lua şi de soţie, au fost argumente suficiente ca fata să tacă din nou. În momentul în care scandalul a izbucnit, soţia şefului de post a obligat-o pe fată să îşi facă spălături vaginale şi să facă un test de sarcină chiar înainte de examenul ginecologic cerut de instanţă. Pe baza probelor medico-legale tribunalul Vâlcea a hotărât că fata nu mai este virgină, dar că este prea târziu pentru a se constata dacă a fost sau nu violată. Şeful de post şi tatăl vitreg au scăpat astfel de urmărirea penală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe