Victor Stănculescu propune ca toţi parlamentarii şi aleşii locali să doneze câte 1.000 lei vechi echipei Oltchim

duminică, 17 martie 2013

Gest lăudabil al unui consilier judeţean PNL

Victor Stănculescu propune ca toţi parlamentarii şi aleşii locali să doneze câte 1.000 lei vechi echipei Oltchim

După ce a aflat de la Cristian Gaţu, preşedintele Federaţiei Române de Handbal, dar şi de la Petre Berbecaru, că suma de un miliard de lei vechi alocată de CJV echipei Oltchim este insuficientă, consilierul judeţean Victor Stănculescu a propus ca toţi aleşii judeţeni şi municipali, precum şi parlamentarii să doneze clubului o parte din indemnizaţii.
 
Stănculescu îl roagă pe Sorin Oprescu să se ţină de cuvânt faţă de club
 
ÔÇ£Propunerea mea este ca, luna aceasta, toţi consilierii judeţeni, municipali, preşedintele CVJ, cei doi vicepreşedinţi, primarul Râmnicului, cei doi viceprimari, dar şi parlamentarii vâlceni să doneze clubului de handbal câte 1.000 de lei. Nu este o sumă mare pentru niciunul dintre aceştia, însă, dacă se adună aceşti bani, se strânge ceva. Sunt câteva sute de milioane de lei vechi care ar reprezenta o gură de oxigen pentru CS Oltchim, care ÔÇô să nu uităm ÔÇô are şansa de a atinge o performanţă incredibilă: să câştige Liga Campionilor”, a transmis avocatul Victor Stănculescu, consilier judeţean USL. Reprezentantul PNL a lansat acelaşi mesaj şi către firmele din judeţ care ar putea sprijini echipa de handbal.
 
Primarul de la Bucureşti a promis 10 mld. lei, dar nu a dat decât două
 
ÔÇ£Știu că, în Vâlcea, industria este la pământ, că sunt probleme deosebite în toate domniile de activitate, dar sunt câteva sute de firme care ar putea da câteva milioane de lei vechi, fără a-şi pune în pericol activitatea. Să nu uităm că, dacă în lume se mai vorbeşte laudativ despre judeţul nostru, asta se întâmplă datorită echipei de handbal Oltchim”, a adăugat Victor Stănculescu. Nu în ultimul rând, liberalul i-a transmis primarului Sorin Oprescu rugămintea de a se ţine de cuvânt faţă de CS Oltchim. ÔÇ£Primarul municipiului Bucureşti a promis clubului 10 miliarde de lei vechi. Din câte am înţeles, însă, a dat doar vreo două. Sper că va veni foarte curând şi cu diferenţa. Oamenii s-au bazat pe cuvântul lui şi ar fi păcat să le înşele aşteptările”, a completat consilierul judeţean. El a reamintit că cei care doresc să facă donaţii la CS Oltchim, au la dispoziţie un cont în lei ÔÇô RO48 BRDE 390SV 352063 33900 şi unul în euro ÔÇô RO44 BRDE 390SV 352064 13900, ambele deschide la BRD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe