Un bilet de intrare la meciul de la Sala Polivalentă, dintre echipele Oltchim şi Gyor, va costa între 50 lei şi 500 lei

duminică, 24 martie 2013

• Campioana României a stabilit preţurile tichetelor pentru semifinala de la Bucureşti din 6 aprilie

Un bilet de intrare la meciul de la Sala Polivalentă, dintre echipele Oltchim şi Gyor, va costa între 50 lei şi 500 lei

• primele bilete vor fi vândute, luni, la Vâlcea, la Sala Sporturilor, începând cu ora 12:00 • de marţi, tichetele vor fi vândute online pe myticket.ro şi în toate magazinele Diverta din ţară • cele mai scumpe bilete vor fi în zona VIP, chiar în imediata apropiere a jucătoarelor de la Oltchim

Suporterii Oltchimului aşteaptă cu nerăbdare să pună mâna pe bilete la meciul cu Gy├Âr, contând pentru semifinala Ligii Campionilor (manşa tur). După ce a bătut în cuie data de 6 aprilie pentru joc şi a stabilit ca locaţie Sala Polivalentă din Bucureşti, Vâlcea a lucrat aproximativ două zile la fixarea preţurilor şi la modul cum va distribui tichetele. Pentru că se anunţă un adevărat război al nervilor, campioana României a apelat la o firmă specializată în organizarea de evenimente sportive, SEG Team. Societatea are deja o experienţă vastă în domeniu, din moment ce se ocupă de publicitatea la o parte a meciurilor din Liga I de fotbal sau de partea de marketing pentru naţionala de fotbal. Totodată, SEG Team s-a ocupat şi de organizarea finalei Champions League din 2010, când Oltchim a primit pe Viborg la Bucureşti.

Aşadar, goana după bilete poate începe. Peste 5.000 de suporteri vor putea asista pe viu la semifinala Oltchim - Gy├Âr, primele tichete urmând să fie comercializate luni. Fanii vâlceni vor avea întâietate, în condiţiile în care primele bilete vor fi vândute în localitate, la Sala Sporturilor "Traian", începând cu ora 12:00. Tot atunci vor fi distribuite şi cele peste 300 de tichete de intrare la meci rezervate abonaţilor. De marţi, toată acţiunea se va muta în online, pe myticket.ro, şi în magazinele Diverta din întreaga ţară. Organizatorii au pregătit bilete pentru toate buzunarele. Preţurile sunt cuprinse între 50 de lei şi 500 de lei, în funcţie de sectorul ocupat în Sala Polivalentă. Pe categorii, tichetele vor fi între 50 de lei şi 250 de lei în partea superioară a arenei bucureştene, în timp ce la loje, aşa-numita categorie VIP, se pot achiziţiona locuri cu sume cuprinse între 350 de lei şi 500 de lei. Oltchim va juca pentru a doua oară în Sala Polivalentă din Bucureşti după finala Ligii Campionilor din 2010 cu Viborg. Gyor a început să vândă bilete pentru meciul retur din 11 aprilie, de la Veszprem, încă de joi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe