Senatorul liberal Dan Niţu, alături de agricultorii vâlceni

duminică, 24 martie 2013

Senatorul liberal Dan Niţu, alături de agricultorii vâlceni

Sâmbătă, 23 martie 2013, senatorul Remus Daniel Niţu a participat, împreună cu primarul oraşului Băbeni, Sorin Ion Bîzîc, şi cu viceprimarul Moise Dănuleţ, la târgul săptămânal din comuna Ioneşti (Slăviteşti).

“Primarul oraşului Băbeni mi-a spus că intenţionează să organizeze un asemenea târg în zona Zăvoi. Susţin ideea domnului Sorin Ion Bîzîc de a aduce mai aproape de locuitorii Băbeniului punctele de desfacere a produselor agricole.”

Apoi, în aceeaşi companie, a vizitat sfânta mănăstire Surpatele din comuna Frânceşti, unde a aprins o lumânare şi a dat un acatist.

Întrucât agricultura este una dintre activităţile principale ale judeţului Vâlcea şi fiind membru al Comisiei pentru agricultură, silvicultură şi dezvoltare rurală, senatorul şi-a continuat activitatea din această sâmbătă cu vizitarea târgului destinat producătorilor apicoli şi organizat în parcul Mircea cel Bătrân din Râmnicu-Vâlcea.

“Am avut astăzi una dintre cele mai frumoase zile de când sunt senator. M-am bucurat să stau de vorbă cu producătorii agricoli de la cele două târguri, să cumpăr miere bună, făcută la noi în judeţ şi să primesc cuvintele înţelepte ale maicii stareţe Eftimia de la mănăstirea Surpatele.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe