Pedeliştii vâlceni îl susţin pe Vasile Blaga la preşedinţia partidului

miercuri, 6 martie 2013

Elena Udrea spune ADIO voturilor de la Vâlcea!

Pedeliştii vâlceni îl susţin pe Vasile Blaga la preşedinţia partidului

Liderul PDL Vasile Blaga a declarat, marţi, la Râmnicu Vâlcea, că i se pare foarte firească o alianţă cu PNL, însă exclude o colaborare cu Dan Diaconescu. De asemenea, referitor la o variantă de guvernare cu social-democraţii, a spus că “în politică niciodată nu poţi să spui nu”, deşi în 2009 s-a opus unei alianţe cu PSD. “Evident că mi se pare foarte firească o alianţă cu PNL, o alianţă care a mai fost şi care a avut rezultate bune.

În niciun caz nu văd o alianţă cu Dan Diaconescu. Liberalii sunt ideologic de dreapta”, a afirmat, marţi, la Râmnicu Vâlcea, preşedintele PDL, Vasile Blaga. Întrebat dacă exclude o variantă de guvernare alături de social-democraţi, Vasile Blaga a răspuns: “În politică niciodată nu poţi să spui nu. Deşi sunt printre cei care în 2009 s-au opus alianţei de guvernare cu PSD”. Pe de altă parte, Blaga a spus că nu i se pare firesc ca unii candidaţi la şefia PDL să-şi posteze pe bloguri nemulţumirile, fără a le discuta înainte în interiorul partidului. “Nu mi se pare firesc să postez pe bloguri sau pe reţele de socializare nemulţumirile din partid, cum fac unii dintre adversarii mei. Bun, e în regulă, ne asumăm cu toţii eşecurile electorale, dar nu poţi să vii să acuzi astăzi numai o parte din partid, când tu înainte cu două zile de începutul campaniei locale, la Bucureşti, îl aveai şef de campanie pe Piedone. Nu poţi să acuzi din nou o parte din partid când la alegeri locale candidaţii PDL au concurat sub 17 sigle şi sub 17 culori. Erau unii candidaţi ai noştri care aveau pe afişe culoarea verde ca brotacu. Nu, culoarea PDL este portocalie, semnul nostru electoral este trandafirul şi ne numim PDL, singurul partid de dreapta autentic din România. Dacă nu făceam ARD, ni se reproşa poate acum că uite, nu ai făcut ARD-ul şi puteam câştiga 70% din voturi. Susţin necesitatea unităţii dreptei şi a încetării atacurilor între membrii de partid”, a mai spus Blaga.

Vasile Blaga şi-a prezentat, la Râmnicu Vâlcea, moţiunea “România dreaptă-PDL, politica dincolo de lozinci”, cu care va candida în 23 martie, la Convenţia PDL. El a fost însoţit de Raluca Turcan, Gheorghe Flutur şi Traian Ungureanu. Cu această ocazie, preşedintele PDL Vâlcea, Dorel Jurcan, a reconfirmat sprijinul său pentru Vasile Blaga la alegerile care vor avea loc în data de 23 martie în interiorul partidului. “Eu, în calitate de preşedinte al Organizaţiei Judeţene a Partidului Democrat Liberal, sunt şi semnatarul moţiunii domnului Vasile Blaga. De ce susţin şi voi vota moţiunea domniei sale? Pentru că Vasile Blaga a fost omul care m-a călăuzit în politică încă de la primii paşi. Din punctul meu de vedere a fost, este şi continuă să fie persoana cea mai responsabilă din Partidul Democrat Liberal. Sufletul tuturor campaniilor electorale pe care PDL le-a dus”, a spus preşedintele PDL Vâlcea Dorel Jurcan în deschiderea lucrărilor şedinţei. De altfel, cea mai mulţi dintre pedeliştii vâlceni îl susţin pe Vasile Blaga la preşedinţia PDL. Deputatul Romeo Rădulescu nu a reuşit să-i convingă pe colegii săi că Elena Udrea este mai “bunăÔÇ£ decât Blaga.
(Marian Dinu)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe