OPORTUNITATI DE FINANTARE

miercuri, 6 martie 2013

COMUNICAT DE PRESA
Nr.1312/ 05.03.2013

OPORTUNITATI DE FINANTARE

Directorul general al SC ETA SA, Ion Popescu, s-a intalnit ieri, 4 martie, cu reprezentantii EC-ITS Bvba ÔÇô companie belgiana de consultanta specializata in proiectarea si punerea in aplicare a proiectelor cu finantare europeana. In cadrul intalnirii, care a avut loc la sediul SC ETA SA, au fost identificate o serie de oportunitati pentru realizarea unor investitii pe care echipa de management a societatii si-a propus sa le demareze incepand cu anul in curs.

Expertiza firmei belgiene acopera domenii de la transporturi (local, metropolitan/ sisteme de management, securitate), administratie publica, pana la infrastructura urbana (apa, energie solara, deseuri).

La invitatia primarului Emilian Francu, delegatia belgiana si-a continuat vizita la Primaria municipiului Ramnicu Valcea. Ca urmare a discutiilor cu reprezentantii municipalitatii, au fost identificate posibilitati de finantare nerambursabila pentru mai multe proiecte de anvergura pe care administratia Ramnicului si le-a stabilit in agenda pentru intervalul imediat urmator.

Intrucat firma belgiana are experienta si in obtinerea de fonduri pentru proiecte cu caracter social, la initiativa primarului Emilian Francu, reprezentantii EC-ITS Bvba si Directorul general al SC ETA SA, Ion Popescu, au participat la o intalnire cu PS Emilian Lovisteanul, pentru a stabili detalii privind posibilitatea demararii unor astfel de proiecte, intr-un parteneriat intre municipalitate si Arhiepiscopia Ramnicului.

Directorul general al SC ETA SA, Ion Popescu, a declarat: ÔÇ£Consider ca discutiile cu partenerii belegieni au fost de un real succes, atat pentru noi cat si pentru Primaria municipiului si Arhiepiscopia Ramnicului, constituind in acelasi timp punctul de plecare pentru dezvoltarea unui parteneriat viabil, eficient pe termen lung, care sa se materializeze prin obtinerea finantarii unor proiecte de maxim interes pentru comunitatea Ramnicu Valcea.

In ceea ce priveste SC ETA SA, expertiza EC-ITS Bvba se pliaza pe componente importante din planul nostru de management, care tin de achizitii de autobuze precum si de dotari cum ar fi sistemul de ticketing, monitorizarea flotei, reteaua de comunicare cu calatorii, ori aplicatii mobile specifice activitatii de transport public in comun.”

SC ETA SA
Str. Depozitelor nr.5, Cod 240050 Rm.Vâlcea
CIF : RO10524177 Capital Social : 4.739.305 lei
web : HYPERLINK "http://www.eta-bus.ro/"www.eta-bus.ro e-mail : [email protected]
Tel : 0350 412490 ; 0350 412491 Fax : 0250 730951

SOCIETATE MEMBR─é

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe