Garda de Mediu Vâlcea s-a trezit la... viaţă

miercuri, 6 martie 2013

După ce Tiberiu Berbece a “zburatÔÇ£ din funcţia de comisar şef,

Garda de Mediu Vâlcea s-a trezit la... viaţă

În perioada 25.02.2013 ÔÇô 01.03.2013, o echipă de comisari ai GNM -Comisariatul General a efectuat o serie de controale pe raza judeţelor Vâlcea şi Argeş, la operatorii economici care activează în domeniul prelucrării materialului lemnos. ÔÇ¿┬áCu ocazia acestor acţiuni de control, ca urmare a neconformităţilor constatate, au fost sancţionaţi următorii operatori economici:

┬á ┬á ÔÇô S.C. APROMAR FOREST 2001 SRL ÔÇô societatea desfăşoară activitatea de tăiere şi rindeluire a lemnului, în baza autorizaţiei de mediu. La data controlului, echipa de control a constatat că operatorul economic nu a depus la termen declaraţiile privind obligaţiile la Fondul pentru mediu, fiind încălcate prevederile OUG nr. 196/2005, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 105/2006 privind Fondul pentru mediu.ÔÇ¿o Pentru neconformităţile constatate, operatorul economic a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 2.000 lei, conform OUG 196/2005.ÔÇ¿o De asemenea, comisarii GNM au stabilit, ca măsură cu termen până în data de 25.03.2013, achitarea obligaţiilor la Fondul pentru mediu de către S.C. APROMAR FOREST SRL.

- S.C. C T SRL ÔÇô societatea desfăşoară activitatea de tăiere şi rindeluire a lemnului, conform autorizaţiei de mediu. La data controlului, operatorul economic nu a putut prezenta echipei de control formularul de încărcare-descărcare deşeuri nepericuloase, fiind încălcate prevederile HG 1061/2008.ÔÇ¿o Ca urmare a celor constatate, societatea a fost sancţionată cu amendă contravenţională, în valoare de 10.000 lei, conform prevederilor HG 1061/2008.ÔÇ¿o De asemenea, s-a stabilit, ca măsură cu termen permanent, întocmirea formularului de încărcare-descărcare a deşeurilor nepericuloase conform prevederilor HG 1061/2008.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe