|sâmbătă, aprilie 10, 2021
  • Follow Us!

Sparle si soparle 7 februarie 2013 

Sparle si soparle 7 februarie 2013

• Potrivit unui raport al Curţii de Conturi Vâlcea, la OJSPA Vâlcea (Oficiul Judeţean de Studii Pedologice şi Agrochimice) nu au fost raportate în anul 2011, în contul de execuţie, încasări realizate şi drepturi constatate de încasat.

• Primăria Pesceana a efectuat plăţi în sumă de 334 mii lei noi în anul 2011 reprezentând contravaloarea unor cantităţi nerealizate la nivelul preţurilor din devizul ofertă aferent lucrărilor suplimentare. Autorităţile abilitate s-au implicat deja în acest caz.

• Finul îşi ajută naşul. Tiberiu Berbece, comisarul şef de la Comisariatul Regional de Mediu Vâlcea, revine în forţă în atenţia opiniei publice. Din informaţiile noastre reiese faptul că Berbece a pus presiune pe conducerea unei societăţi de pe platforma chimică Râmnicu Vâlcea pentru ca naşul său “să câştigeÔÇ£ un contract important. Vom reveni cu detalii foarte interesante!

• Societatea Annabella nu a plătit nici până la ora actuală Oltchimului suma integrală pentru fabrica de conserve de la Râureni. Ruşinică, ruşinică, măi neicuşorilor!

• Patronul de la SC As Trans SRL le-a transmis de curând un mesaj directorilor din Consiliul Judeţean Vâlcea, care nu sunt în stare să întocmească actele pentru un credit bancar necesar deblocării proiectului de la Olanu: “Sunteţi nişte incompetenţi! Am lucrat cu funcţionari de la primării de ţară care au rezolvat lucrurile de o mie de ori mai rapid, mai operativ, mai profesionist.ÔÇ£ Patronul Mihai Șoavă este nemulţumit, pe bună dreptate, pe funcţionarii CJ, în special pe domnii Predescu şi Mierluş. Promitem să dezvoltăm subiectul…

• Un ţigan de pe Inăteşti, prieten la cataramă cu un fost preşedinte de Consiliu Judeţean, şi mai nou cu fiul acestuia, taie la greu fier din instalaţiile unei societăţi din zona de sud a municipiului Râmnicu Vâlcea (societate cu capital de stat). A ajuns Vâlcea sat fără câini!

• În curând vom face publică lista persoanelor importante din Vâlcea, cu vile în comuna Vlădeşti. Cu fotografii şi explicaţii detaliate!

• Cosmin Diaconu, directorul fantomatic de marketing de la Oltchim, face cât e ziua de mare – copii ale documentelor recente din combinat pentru a i le preda naşului său, Constantin Roibu. Administratorul judiciar Gheorghe Piperea îl va pune în curând pe liber pe căţeluşul baronului chimic.

• Îi sugerăm primarului Emilian Frâncu să-şi posteze taxatorii de la Pieţe Prest, în regim de urgenţă, şi la parcarea publică dintre cele două restaurante OK din buricul târgului. Aşa ar fi corect: să se încaseze bani şi în zona respectivă. Suntem curioşi dacă edilul va avea suficient sânge în instalaţii să-l “tulbureÔÇ£ pe şmecheraşul de Doru Paraschiv, acest băiat deştept al Râmnicului.

Leave a Response