Sparle si soparle 25 februarie 2013

duminică, 24 februarie 2013

Sparle si soparle 25 februarie 2013

• Cel mai bun prieten al lui Bachus din zona Voineasa, primarul Gheorghe Stanciu, a făcut o adevărată obsesie faţă de ziarele şi jurnaliştii care îi critică activitatea “măreaţă depusă pentru propăşirea neamului din comună”. Drept urmare, la ultima şedinţă de consiliu local, edilul şef Stanciu s-a răzbunat crunt pe un ziar din nordul judeţului şi... i-a poftit afară pe jurnaliştii de la publicaţia respectivă.

Este strigător la cer acest gest al liberalului Stanciu, pentru că se ştie că toate şedinţele de consiliu local au caracter public, la care poate să participe oricine (cu excepţia cazurilor când este tulburată ordinea şi liniştea). Poate ar fi bine ca Prefectura Vâlcea şi alte organizaţii nno-guvernamentale să ia poziţie faţă de atitudinea dictatorială a primarului Gheorghe Stanciu, ce se crede un adevărat “vătaf” al comunei Voineasa.

• Regele Soare este vizitat destul de des, în cuibuşorul de nebunii, de o roşcată focoasă, colegă de serviciu.

• Maestrul Bibo joacă la două capete. În curând îl vom deconspira şi-i vom tăia elanul de sifon...

• Prefectul Mircea Nadolu a căzut în capcana întinsă de fostul primar al comunei Laloşu, Ion Toma, şi... a constituit o comisie de verificare în comună, ca urmarea a cererii formulate de unii locuitori ai acestei comune, pentru demiterea primarului. Prefectul trebuia mai întâi să se informeze de la faţa locului, pentru că în spatele acţiunii de organizare referendumului de demitere a actualului primar Constantin Nicu stă chiar... penalul Ion Toma. Se pare că acesta din urmă nu s-a obişnuit cu statutul de “outsider” şi vrea să revină cât mai rapid în fruntea bucatelor de la Primăria Laloşu.

Mai spunem că cercetările comisiei de control a Prefecturii Vâlcea se vor realiza în săptămâna 28 februarie - 1 martie 2013, cu sprijinul secretarului unităţii administrativ-teritoriale şi al organului local de poliţie. “Comisia va controla modul în care primarul Constantin Nicu şi-a îndeplinit atribuţiile prevăzute de lege, inclusiv cele exercitate în calitate de reprezentant al statului, precum şi motivele care au determinat formularea de către cetăţeni a cererii de organizare a referendumului local de demitere. În scopul respectării cerinţelor impuse de Legea administraţiei publice locale nr. 215/2001, se vor verifica listele semnate de locuitorii cu drept de vot, pe satele componente ale comunei Laloşu”, se spune într-un comunicat de presă al Prefecturii Vâlcea.

• Directorul economic de la CET Govora, Constantin Lăpădat, s-a relaxat, împreună cu familia, la sfârşitul săptămânii - pe pârtia de schi de la Vidra.

• Scriem pentru a 367-a oară despre nesimţirea celor de la Moda Socom Sârguinţa, care refuză sistematic de aproape patru ani să-şi renoveze “clădirea” din centrul Râmnicului, dintre River Plaza Mall şi Winmarkt Mall. Nu ştim de ce primarul Emilian Frâncu asistă pasiv la toată această mascaradă şi permite încălcarea legilor şi a hotărârilor de consiliu local în cazul acestui imobil de toată jena. Suntem în februarie 2013, s-au schimbat trei primari în Râmnicu Vâlcea, dar “superba” clădire continuă să rânjească în toată... mizeria ei. Avea dreptate fostul primar Mircia Gutău prin 2008: singura soluţie pentru clădirea în cauză era... demolarea completă!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe