Demers ipocrit şi populist al deputatului Romeo Rădulescu

duminică, 3 februarie 2013

Demers ipocrit şi populist al deputatului Romeo Rădulescu

Deputatul PDL Romeo Rădulescu aruncă praf în ochii muncitorilor de la Oltchim. Rădulescu dă dovadă de neruşinare maximă şi politizează excesiv drama salariaţilor de la Oltchim. Politicianul ipocrit spune că a iniţiat o campanie de strângere de semnături pentru salvarea locurilor de muncă de la Oltchim, în contextul declanşării procedurii de insolvenţă.

Într-un articol publicat pe această temă de un cotidian local se arată: Campania este menită să atragă atenţia actualilor guvernanţi asupra importanţei păstrării locurilor de muncă a angajaţilor de la Oltchim şi se va desfăşura în perioada 31 ianuarie - 3 februarie. “Ca deputat şi ca vâlcean am obligaţia faţă de cetăţenii judeţului pe care îi reprezint în Parlament să atrag atenţia că cea mai importantă problemă a judeţului Vâlcea o reprezintă funcţionarea Oltchim Râmnicu Vâlcea, iar angajaţii să nu intre în şomaj. Acesta este motivul pentru care am decis să demarez o campanie de strângere de semnături pentru ca opinia publică să ne susţină”, ne-a spus parlamentarul democrat-liberal.

Muncitorii de la Oltchim nu mai pot fi duşi de nas cu texte demagogice de acest gen. S-au fript cu ciorba şi-acum suflă şi-n iaurt! Ei nu au uitat de tunurile date la Oltchim de baronul toxic Roibu, sprijinit de pedeliştii Adriean Videanu şi Cristian Boureanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe