|vineri, octombrie 23, 2020
  • Follow Us!

Vicepremierul Dragnea l-a ameninţat voalat pe prefectul Mircea Nadolu 

La ultima videoconferinţă,

Vicepremierul Dragnea l-a ameninţat voalat pe prefectul Mircea Nadolu

• Aurora Gherghina se pregăteşte să preia postul de prefect la Vâlcea, cu ajutorul fostei secretare a lui Dragnea, Cătălina Ștefănescu.

În cadrul comandamentului de iarnă, de sâmbătă, 26 ianuarie, a avut loc şi un dialog hazliu între vicepremierul Liviu Dragnea şi prefectul judeţului Vâlcea, Mircea Nadolu. În momentul în care ministrul Administraţiei şi Dezvoltării Regionale, Liviu Dragnea a intrat în legătură cu autorităţile din Vâlcea, prefectul Mircea Nadolu l-a asigurat că în judeţul său nu sunt evenimente deosebite.

“La Vâlcea n-avem probleme. Plouă, în partea de nord ninge slab”, a spus Nadolu.

Dar ce e cu dumneavoastră de nu mai vorbiţi la telefon?“, a întrebat Dragnea ironic, făcând aluzie la faptul că, în timpul unei videoconferinţe convocate anterior, Mircea Nadolu vorbea la telefon şi vicepremierul i-a atras atunci atenţia.

N-aţi văzut dumneavoastră“, a răspuns prefectul de Vâlcea, timp în care cei prezenţi au izbucnit în râs.

Vă jucaţi“, a avertizat Dragnea.

Pe telefon am toate informaţiile, să ştiţi“, s-a justificat Mircea Nadolu.

“Bine domnu’ prefect! Să nu primiţi vreo informaţie proastă sau vreo veste proastă astăzi”, a spus Dragnea ameninţător.

Sperăm să nu primim“, a răspuns Nadolu.

Situaţia este destul de tensionată de mai multe săptămâni între vicepremierul Liviu Dragnea şi prefectul Mircea Nadolu, având în vedere că PSD-ul îşi doreşte cu ardoare acest post la Vâlcea. Direct interesată s-a arătat a fi, cu sufletul şi fapta, subprefectul PSD Aurora Gherghina, care a ajuns cu intervenţiile direct la Dragnea, prin intermediul fostei secretare a acestuia, Cătălina Ștefănescu (cel mai tânăr deputat), fiica Cristianei Barbu, şefa ANOFM.

Leave a Response