Sparle si soparle 24 ianuarie 2012

miercuri, 23 ianuarie 2013

Sparle si soparle 24 ianuarie 2012

• Am aflat “motivul” pentru care viceprimarul atomic Gheorghe Ioniţă ţine cu dinţii de funcţia din Primărie: se numeşte... Morcov Simona Nicoleta şi este directoare la Direcţia Programe Externe. De pe holurile primăriei se aude că doamna cu pricina trage de Gheorghe Ioniţă să nu plece definitiv la Uzina G. În fiecare zi lucrătoare, până la orele prânzului, Gheorghe “jumătate de buletin” Ioniţă taie frunze la câini prin primărie şi îi trimite bezele dulci doamnei Morcov, după care se duce la Uzina G, unde lucrează cu jumătate de normă la nişte proiecte europene. Situaţia este cunoscută şi de primarul Frâncu, însă acesta preferă ca Ioniţă să facă gestul de onoare şi să se retragă din fotoliul de viceprimar al Râmnicului.

• Berarul şef Nicu Spiridon, şeful de la Serviciul Judeţean de Pază, face politica PSD-ului prin instituţia pe care vremelnic o conduce. La alegerile locale din vara anului trecut, a dus agenţii de pază la secţiile de votare şi i-a obligat să voteze candidaţii PSD, lăsând obiectivele de pază fără personal. Unii care au refuzat să asculte de ordinele aberante ale berarului Spiridon au fost daţi afară fără alte explicaţii.

• Mulţi se întreabă de ce nu au fost încă înlocuiţi directorii PDL din instituţiile deconcentrate, fiind emis de către Ion Cîlea şi un “dead-line”, respectiv data de 15 ianuarie? Motivul este simplu. În sânul USL Vâlcea este o bătălie acerbă între liberali şi pesedişti pentru a prinde cât mai multe posturi de directori, fiecare pentru partidul său. Al doilea motiv ţine de reorganizarea ministerelor în subordinea cărora se află instituţiile respective, acţiune nefinalizată nici până la această dată.

• Muncitorii de la CET Govora sunt total nemulţumiţi de modul defectuos în care a gestionat Ion Cîlea, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, relaţia CET Govora ÔÇô Oltchim. În inconştienţa sa eroică Ion Cîlea a dus în pragul falimentului CET Govora care nu va putea recupera banii datoraţi de Oltchim pe energia electrică. Și este vorba de sute de miliarde de lei.

• Liderii de sindicat de la CET Govora pregătesc un miting de proporţii. Locul de desfăşurare: spaţiul din faţa Consiliului Judeţean Vâlcea. Oamenii sunt exasperaţi de imixtiunile aberante ale lui Ion Cîlea în problemele CET-ului. “Din cauza lui Cîlea nu vom primi salarii mărite şi ni se vor tăia tichetele de masă şi primeleÔÇ£ ÔÇô ne-a declarat sub protecţia anonimatului unul dintre liderii de sindicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe