Sparle si soparle 14 ianuarie 2013

duminică, 13 ianuarie 2013

Sparle si soparle 14 ianuarie 2013

• Se dovedeşte din nou că deputatul Cristian Buican, preşedintele care taie şi spânzură prin USL Vâlcea, nu suportă critica din ziare şi face totul pentru a se răzbuna din plin asupra publicaţiilor şi jurnaliştilor care scriu “de rău” despre persoana sa. Am mai consemnat că deputatul Buican se foloseşte de funcţia sa pentru a ameninţa primarii liberali să nu mai încheie contracte de publicitate cu Ziarul de Vâlcea, însă, din păcate, nu suntem singura publicaţie din judeţ “tăiată” de pe listă de tătucul PNL pentru că şi săptămânalul Indiscret de Oltenia a primit acelaşi “tratament” pentru articolele critice la adresa liberalilor şi a liderului PNL Vâlcea. Staţi aproape pentru că nu aţi văzut încă nimic despre faţa reală a lui Buican!!!

• Absolut unic în istoria şedinţelor de consiliu local: un proiect privind taxele şi impozitele locale a fost votat... pe “neve” pentru că bieţii aleşi au avut doar câteva minute la dispoziţie să consulte documentaţia stufoasă şi zecile de anexe... care nu existau. Tocmai asta s-a întâmplat la votarea proiectului privind taxele şi impozitele locale pentru 2013, aprobat la finele săptămânii trecute de consilierii din Râmnicu Vâlcea. Chiar dacă există o veste bună - nu se măresc dările locale faţă de 2012 -, nu putem trece cu vederea că primăria a încălcat legea, cu cele minim 48 de ore pentru studierea documentaţiei....

• Ne-am convins buştean: consilierii locali USL Bogdan Pruteanu, Vasile Cocoş şi Maria Bobeanu îi vor “netezi” drumul liberalului Damian Mitu spre spaţiul din buricul Râmnicului în care funcţionează Centrul de Informare Turistică. Asta pentru că cei trei consilieri au fost aleşi în comisia de “selecţie” a firmei care se va ocupa de administrarea până în 2016 a spaţiului respectiv.

• 50.000 de euro a plătit un personaj din administraţia locală a judeţului pentru ca fiica acestuia să devină mare judecătoare. Grav este că individa respectivă este tabula rasa şi face numai boacăne în justiţia vâlceană. Este trist că astfel de oameni impostori şi incompetenţi ajungă să împartă dreptatea...

• ISPH, o firmă a fostului ministru al Industriilor, Dan Ioan Popescu, a încasat zeci de miliarde de lei de la Hidroelectrica Vâlcea pentru tot felul de studii, evaluări şi... reevaluări.

• Fostul director de la Oltchim, baronul chimic Roibu, a luat-o razna de tot. Acesta a spus că vrea să preia Complexul Expoziţional Seaca pentru a demonstra că poate face din “rahat ÔÇô biciÔÇ£. Domnule Roibu, s-ar putea ca biciul să pocnească şi rahatul să vă împroaşte din cap până-n picioare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe