Sparle si soparle 10 ianuarie 2012

miercuri, 9 ianuarie 2013

Sparle si soparle 10 ianuarie 2012

• Deputatul Costi Rădulescu continuă să folosească în interes personal maşina de serviciu a societăţii SC SERVCET SA, Skoda Octavia cu numărul de înmatriculare: VL19RJA. Directorul Damian Onete trebuie să pună piciorul în prag şi să stopeze de urgenţă această situaţie.

• Reacţia unui cititor al ediţiei electronice la acţiunea demarată de preşedintele Judecătoriei Râmnicu Vâlcea, Bogdan Mateescu: “Mie mi se pare că acţiunea are o încărcătură politică nepermisă. Și e păcat că justiţia să execute comenzi politice. Nu stiu de ce trebuie să se remarce Râmnicul astfel...ÔÇ£

• Din surse sigure am aflat că administratorul firmei SC Petromir SRL încearcă să scape printr-o inginerie de procesele declarate de firmele ţepuite până în 2012. În septembrie 2012 acesta solicită Tribunalului Vâlcea să constate stare de insolvenţă a unui punct de lucru pe care îl are deschis în Bujoreni şi pentru care are cod fiscal 3566382-3. Instanţa nu sesizează că de fapt nu a solicitat falimentarea sediului principal pentru care are cod fiscal 3566382 si suspendă toate acţiunile demarate până în luna septembrie 2012.

• Spre disperarea unui individ rudă aprobiată a celebrului Dabija, ăla cu grija, transmitem următoarea informaţie sută la sută adevărată: publicaţia “Ziarul de VâlceaÔÇ£ are cele mai multe contracte de publicitate, de publicare anunţuri, în administraţia publică locală, cu primăriile liberale. Foarte mulţi primari PNL, oameni de bună credinţă, au adoptat o poziţie fermă şi corectă faţă de presiunile penale ale preşedintelui PNL Vâlcea, Cristian Buican, deranjat de articolele critice din publicaţia noastră.

Am transmis deja sesizări, cu privire la aceste presiuni penale, mai multor instituţii care apără libertatea presei şi vom demara în justiţie o acţiune pe această temă. Adevărul este că Buican şi gaşca lui (lingăii care se înghesuie să-i pupe papucul) au apucături de oameni frustraţi şi bolnavi. Mai nou, preşedintele PNL Vâlcea este disperat că justiţia i-a tăiat elanul răzbunător şi i-a respins acţiunile în justiţie împotriva firmei editoare a ziarului. Băieţii, “Ziarul de VâlceaÔÇ£ merge mai departe cu dezvăluirile!

• Suntem siguri că mulţi vâlceni care au dorit să meargă la Restaurantul Zimbru din centrul Râmnicului s-au lovit în ultimele două luni de uşile de la intrare ferecate cu 15 lacăte şi au văzut pustietatea din interior. După mai mult de 10 ani de funcţionare, localul respectiv a fost sechestrat de mai multe bănci creditoare, ca urmare a datoriilor acumulate de firma SC Zimbru Grup Apromat SRL.

Despre această societate mai putem spune că în urmă cu patru ani au avut loc între asociaţi mai multe împărţiri ale patrimoniului fostului Apromat, iar acum s-a ajuns ca SC Zimbru Grup Apromat SRL să fie deţinută de SC Apromat Ind SRL - 360 părţi sociale a 10 lei fiecare, în total 3.600 lei, reprezentând 22,2% din capitalul social; Aurelia Mocanu - 720 părţi sociale a 10 lei fiecare, în total 7.200 lei reprezentând 44,4% din capitalul social; Ion Colţos - 540 părţi sociale a 10 lei fiecare în total 5.400 lei, reprezentând 33,3% din capitalul social.

• De ziua lui onomastică, Nelu Stănescu, primarul comunei Suteşti, a organizat un chef monstru la restaurantul-pensiune pe care acesta îl deţine în proprietate, imobil situat chiar lângă piaţa agroalimentară din centrul municipiului Drăgăşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe