Șeful liberalilor vâlceni, Cristian Buican, îl acuză de incompatibilitate pe preşedintele Consiliului Judeţean, Ion Cîlea

miercuri, 30 ianuarie 2013

USL pe un butoi cu pulbere:

Șeful liberalilor vâlceni, Cristian Buican, îl acuză de incompatibilitate pe preşedintele Consiliului Judeţean, Ion Cîlea

Război în sânul USL Vâlcea! Preşedintele PNL Vâlcea, Cristian Buican, îl acuză direct pe liderul PSD Vâlcea, Ion Cîlea, că se află în incompatibilitate la Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară APA Vâlcea, unde a fost ales recent preşedinte. Deputatul Cristian Buican a transmis, în acest sens, următorul comunicat de presă:
Preşedintele Cristian Buican a avertizat în repetate rânduri partenerii din Uniunea Social Liberală că o eventuală candidatură a preşedintelui Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea poate pune în dificultate USL din cauza unei posibile stări de incompati-bilitate, aşa cum reiese din recomandările fundamentate de Agenţia Naţională de Integritate (ANI) pe legislaţia actuală. O constatare din partea autorităţilor a unei asemenea situaţii, aduce atingere imaginii USL şi poate conduce la alegeri anticipate pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Vâlcea. Regretabil este şi faptul că, pentru adjudecarea unei poziţii de conducere, PSD Vâlcea refuză dialogul cu PNL Vâlcea şi colaborează fără reţinere cu PD-L, încălcând protoculul semnat la nivel central. ÔÇ¿Câştigarea alegerilor pentru conducerea Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară APA Vâlcea de către domnul Ion Cîlea reprezintă o stare de fapt firească, atât timp cât cei care au dreptul de a-şi exprima votul sunt persoane care prin natura poziţiei pe care o ocupă, cea de primar, depind în mod direct de deciziile unuia dintre candidaţi, în cazul nostru, de preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea.

Deputatul Cristian Buican mulţumeşte tuturor primarilor PNL care au votat în bloc propunerea înaintată de filiala judeţeană a acestui partid şi celorlalţi primari din alte formaţiuni politice care au susţinut candidatul liberal. În o-pinia dumnealui, rezultatul alegerilor de la ADI APA Vâlcea nu survine ca urmare a unor “tradări” din rândul primarilor PNL, ci a presiunii exercitate de preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, prin funcţia, sa asupra primarilor din PC, PP-DD şi PDL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe