SC Construct Proiect SRL nu a încălcat legislaţia la licitaţia de la Lădeşti

miercuri, 9 ianuarie 2013

Drept la replică

SC Construct Proiect SRL nu a încălcat legislaţia la licitaţia de la Lădeşti

Articolul publicat în Ziarul de Vâlcea din data de 30.12.2012 referitor la licitaţia pentru obiectivul “Reabilitare drumuri de interes local în comuna Lădeşti, judeţul Vâlcea” conţine informaţii neadevărate. Dovada în acest sens sunt documentele procedurii licitaţiei publice, portofoliul şi personalul SC Construct Proiect SRL, legislaţia pentru licitaţii publice, precum şi proiectul întocmit de proiectantul Studiului de Fezabilitate pentru această lucrare, caiet de sarcini, etc.

Licitaţia la care faceţi referire este o licitaţie publică, toate datele şi documentele acesteia sunt publice, deci accesibile oricărei persoane interesate: anunţul de invitaţie de participare a fost publicat pe seap, licitaţia a fost deschisă, toate criteriile şi cerinţele acesteia au fost incluse în fişa de date, etc.

Toate cerinţele anunţului de participare al licitaţiei au fost îndeplinite în conformitate cu legislaţia în vigoare de către SC Construct Proiect SRL ÔÇôdocumentele licitaţiei sunt publice şi pot fi consultate de către orice persoană interesată de adevăr.
Primarul localităţii Lădeşti nu a fost preşedintele comisiei de licitaţie, acesta nu a avut calitatea de membru al comisiei respective, a se vedea proces verbal de licitaţie.
Comisia de licitaţie nu a avut numărul de membri sau componenţa prezentată în articolul dumneavoastră, a se vedea proces verbal de licitaţie.

SC Construct Proiect SRL este o societate ce a participat în ultimii 10 ani şi participă în mod frecvent la licitaţii pentru lucrări de proiectare, execuţie, proiectare şi execuţie câştigând licitaţii publice atât la nivel local cât şi la nivel naţional. Portofoliul societăţii ce include beneficiari de toate tipurile: privaţi, instituţii publice, primării cu conducere de toate culorile politice, companii, investitori străini şi organizaţii multinaţionale exclude orice insinuări sau asocieri politice.

Considerăm că pentru o corectă informare a cititorilor ziarului dumneavoastră este necesară publicarea acestor precizări ce pot fi verificate.

CONSTRUCT PROIECT SRL
Adm. Miricioiu Maria Veronica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe