Ministrul Sănătăţii Eugen Nicolaescu continuă să ia măsuri nepotrivite

miercuri, 16 ianuarie 2013

Samoil Vîlcu, secretar general al PDL Vâlcea:

Ministrul Sănătăţii Eugen Nicolaescu continuă să ia măsuri nepotrivite

“Ministrul Sănătăţii Eugen Nicolaescu continuă să ia măsuri nepotrivite, la fel cum a făcut şi în primul său mandat”, afirmă secretarul general al PDL Vâlcea.

Samoil Vîlcu consideră că măsura pe care intenţionează să o aplice ministrul Nicolaescu, începând din luna martie, respectiv aceea ca unităţile medicale private să nu mai primească contribuţii de la asigurările de sănătate, nu este în avantajul acestui sistem.

“Eugen Nicolaescu demonstrează, încă o dată, faptul că nu are habar despre cum se gestionează eficient sistemul sanitar. Această idee, dacă va fi pusă în practică va afecta pacienţii şi investitorii străini care vor ezita să mai vină cu bani când vor realiza că pe termen lung măsurile unui asemenea ministru îi poate afecta serios. Nicolaescu este într-o mare eroare, mai ales că decizia va afecta pacienţii care sunt liberi să aleagă unde să se trateze, iar el, ca ministru liberal ar trebui să fie primul care să susţină libera iniţiativă şi concurenţa.

În concluzie, ministrul Sănătăţii va lovi, prin aplicarea acestei măsuri în pacienţi, care vor plăti mai mult pentru investigaţiile efectuate în clinicile şi spitalele private, în medicii din privat, iar măsurile anticoncurenţiale vor speria investitorii străini, care, cu siguranţă, vor ezita să mai aducă bani în România.

Nicolaescu este omul nepotrivit la şefia acestui minister atât de important şi se joacă cu sănătatea românilor”, este de părere secretarul general PDL Vâlcea, Samoil Vîlcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe