Incendiul de la Complexul Dovali, deţinut de fostul senator Dorel Jurcan, pune pe fugă comercianţii?

miercuri, 9 ianuarie 2013

“La politicianul neparlamentar, nici boii nu mai trag!ÔÇ£

Incendiul de la Complexul Dovali, deţinut de fostul senator Dorel Jurcan, pune pe fugă comercianţii?

Un spaţiu comercial din incinta Complexului Dovali din Râmnicu Vâlcea, care aparţine fostului senator PDL de Vâlcea Dorel Jurcan a luat foc, duminică, 6 ianuarie, incendiul manifestându-se la subsolul clădirii. Pompierii militari au reuşit să stingă focul.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea, la faţa locului s-au deplasat 30 de pompieri militari cu patru autospecuale, intervenţia fiind îngreunată de fumul gros înecăcios şi de întuneric.

"Am localizat incendiul care se manifestă la subsol pe o suprafaţă de aproximativ 400 de metri pătraţi, a fost mult fum, se va face un inventar al pagubelor, respectiv marfa distrusă, iar pompierii vor rămâne la faţa locului până când va fi îndepărtat orice focar care ar putea provoca reizbucnirea flăcărilor", a declarat şeful ISU Vâlcea, colonelul Adrian Mesescu.

La faţa locului a venit şi proprietarul spaţiului comercial, fostul senator democrat-liberal Dorel Jurcan, preşedinte al filialei PDL Vâlcea, care a spus că exclude ca focul să fi fost provocat de un scurtcircuit electric, pompierii militari susţinând că incendiul ar fi putut fi iniţiat de un aparat în priză, lăsat nesupravegheat de către unul dintre comercianţi.

În urma incendiului, a fost distrusă sau depreciată marfa, respectiv textile, jucării, produse electronice şi electrocasnice, pagubele urmând să fie evaluate în cursul zilei de luni.

În urma acestui incident, mai mulţi comercianţi din Complexul Dovali au solicitat renegocierea contractelor încheiate cu senatorul Dorel Jurcan, iar unii dintre ei şi-au exprimat chiar dorinţa de a-şi reloca afacerea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe