Handbalistele de la Oltchim o susţin pe Alina Dobrin, care are o relaţie de amor cu o altă... femeie

duminică, 13 ianuarie 2013

Când două fete se iubesc...

Handbalistele de la Oltchim o susţin pe Alina Dobrin, care are o relaţie de amor cu o altă... femeie

Handbalistele de la Oltchim sar in apararea colegei lor, acuzata de sot ca ar avea o relatie cu o alta sportiva din echipa. Spun ca viata personala nu are nicio legatura cu ceea ce se intampla pe teren. In Danemarca si in Norvegia, astfel de relatii intre jucatoare au devenit o obisnuita.
 
Sotul fostei jucatoare a nationalei s-a plans la judecata ca a fost inselat de Alina cu o femeie. "Am iubit-o. Foarte mult. Nu ma asteptam sa-mi faca asta", a spus sotul Alinei Dobrin.ÔÇ¿ÔÇ¿"Robert s-a rugat de ea sa se impace. N-a stiut nimeni sapte luni de zile. M-a socat si eu stiam treaba asta si i-am spus sa se potoleasca", a precizat soacra handbalistei.ÔÇ¿ÔÇ¿Barbatul a adus martori si a venit cu probe. Inregistrari audio in care sotia sa ar recunoste ca se iubeste cu o femeie, o colega de la CSM Bucuresti.
Cei din lumea handbalului cer ca Alina Dobrin sa fie judecata doar pentru performantele de pe teren.

ÔÇ£O sustin si suntem toate alaturi de ea, imi pare rau prin ce trece, si indiferent de natura ei, nimeni nu trebuie sa o judece”, a declarat handbalista Iulia Curea.
O alta sportiva, Daciana Curtean, o sustine pe Alina: ÔÇ£Nu vad de ce orientarea sexuala este asa o problema si ar trebui sa aruncam cu pietre in ea.

Fetele de la Oltchim stiu cel mai bine ca, de cele mai multe ori, orientarea sexuala nu intervine in orientarea la semicerc. Au fost antrenate de una dintre cele mai celebre handbaliste lesbiene, Anja Andersen. Iar pentru nationalele Danemarcei si Norvegiei joaca handbaliste care sunt casatorite intre ele. (a1.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe