Dreptul legal să facă abonamente la “Ziarul de VâlceaÔÇ£ îl are doar SC PIRMAR SRL

duminică, 13 ianuarie 2013

Comunicat de presă

Dreptul legal să facă abonamente la “Ziarul de VâlceaÔÇ£ îl are doar SC PIRMAR SRL

ÔÇ¿Prin acest comunicat de presă atragem atenţia în legătură cu faptul că abonamentele la publicaţia “Ziarul de VâlceaÔÇ£ se realizează doar prin intermediul societăţii editoare, respectiv “SC PIRMAR SRLÔÇ£. În consecinţă, orice abonament la bisăptămânalul “Ziarul de VâlceaÔÇ£ realizat prin intermediul unei alte societăţi comerciale este NUL de drept, neexistând un acord scris emis de societatea editoare.

Având în vedere că deţinem informaţii că există o altă firmă care┬áa încasat bani pe abonamente şi distribuţia publicaţiei noastre (fosta SC ART ADVERTISING SRL )de la mai multe instituţii publice şi societăţi comerciale, rugăm această societate să înceteze de urgenţă această practică ILEGAL─é!

Între societăţile noastre nu există un contract de distribuţie a ziarelor şi nici de delegare a competenţelor de realizare a abonamentelor la “Ziarul de VâlceaÔÇ£.
De asemenea, solicităm ca instituţiile care au făcut abonamente la “Ziarul de VâlceaÔÇ£ prin intermediul unei alte societăţi să rezilieze aceste contracte ILEGALE şi să intre în legalitate, prin realizarea abonamentelor cu societatea editoare ÔÇô SC PIRMAR SRL.

În cazul în care SC ART ADVERTISING SRL nu va┬áînceta această practică ilegală ne rezervăm dreptul de a ne recupera prejudiciile pe calea instanţei de judecată.
Deja, SC PIRMAR SRL a depus o plângere penală la Inspectoraul Judeţean de Poliţie Vâlcea pentru înşelătorie.

Conducerea ÔÇô SC PIRMAR SRL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe