Damila Măciuca îşi va muta “cartierul general” de cantonament la Hotel Class din Brezoi

duminică, 27 ianuarie 2013

• Liberalii Dan Niţu şi Robert Schell se ajută între ei!

Damila Măciuca îşi va muta “cartierul general” de cantonament la Hotel Class din Brezoi

Patronul Damilei Măciuca, Dan Niţu, vrea ca echipa sa să fie reprezentativă pentru judeţul Vâlcea. Oficialul spune că încă de când s-a implicat la Damila a vrut ca lotul echipei să fie format din câţi mai mulţi jucători vâlceni. Pe lângă fotbalişti olteni care evoluează la formaţia din Liga a II-a, ieri, numărul acestora s-a înmulţit. “Încă de la începutul proiectului Damila, una dintre valorile pe care noi ne-am bazat a fost aceea de a aduce la echipa cei mai buni jucători vâlceni. Intotdeauna mi s-a parut ciudat faptul ca multi fotbalisti talentati din Valcea joaca la echipe din alte judete. Asa au ajuns la Damila Bogdan si Dragos Geanta, Ionut Stoica, Iosif Melcea, Adrian Codin, Daniel Iancu sau Lucian Iordache. De asemenea, Parvulescu este un jucator valcean care a jucat numai la noi, iar Adrian Popa este si el valcean la origine.

Continuam aceasta politica si anul acesta pentru ca vreau ca Damila sa fie, in primul rand, o echipa a valcenilor. Imi doresc totodata ca orice junior talentat din judetul nostru sa ajunga sa joace la Damila si avem in vedere cativa astfel de tineri fotbalisti”, a spus Dan Niţu. În această privinţă, patronul Damilei a anunţat ultimele 3 transferuri, toţi jucători vâlceni. “În acest context, fundaşul Mihai Deaconescu ( fost la FCM Tg. Mures) şi mijlocaşii George Rosca (ultima data la CSM Rm. Vâlcea) şi Octavian Marinescu (fost la Oltchim Rm. Vâlcea şi SeSo Campia Turzii) se vor alatura lotului Damilei in perioada imediat urmatoare”, a mai declarat Dan Niţu. “Cu Mihai Deaconescu si George Rosca ne-am înteles deja, urmand ca zilele acestea sa semnam contractele de joc. Mihai este un fundas cu experienta pe care Claudiu Niculescu si l-a dorit foarte mult la echipa, si care poate juca pe mai multe posturi, iar Rosca este un mijlocas tanar, foarte tehnic care va aduce un plus de valoare la mijlocul terenului”, a spus şi Lucian Munteanu, preşedintele oltenilor. Luni, 28 ianuarie 2013, Damila va pleca la Brezoi pentru primul cantonament din aceasta iarna. Jucatorii antrenati de Claudiu Niculescu vor fi cazati in perioada 28 ianuarie - 2 februarie la Hotel Class, cotat la patru stele.

Cel de-al doilea stagiu centralizat se va desfasura in aceeasi locatie, in perioada 11 februarie - 22 februarie 2013. “La Brezoi vom avea condiţii excelente de pregatire. Hotelul este nou construit si are facilitati specifice sportivilor de performanta: zona de recuperare, sala de forta, teren sintetic (n.a. dimensiuni de 40/80 metri). Vom avea la dispozitie şi terenul cu iarba din localitate, iar pe aceasta cale tin sa-i multumesc Primarului orasului, domnul Robert Schell, pentru disponibilitatea de care a dat dovada. Am vizitat mai multe locatii unde am fi putut sa ne pregatim, atat in judetul Valcea, cat si in judetul Sibiu, dar ceea ce am gasit aici, la Brezoi, este incomparabil. Claudiu Niculescu a fost si el incantat atat de zona pitoreasca cat si de conditiile si dotarile oferite de hotelier. Hotelul este detinut de Constantin Danes, cunoscutul antrenor de karate valcean, fiind deschis de curand, deci putem spune ca suntem printre primii clienti. Nu va ascund faptul ca am ales si cu sufletul, intrucat acesta este un operator de turism din judetul nostruÔÇ£, a mai spus pentru site-ul oficial al Damilei Lucian Munteanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe